Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Πρετεντέρης βγάζει κυβέρνηση την ΝΔ και πέμπτο (!) κόμμα την Χρυσή Αυγή

Ο Πρετεντέρης βγάζει κυβέρνηση την ΝΔ και πέμπτο (!) κόμμα την Χρυσή Αυγή

Για γέλια και για κλάματα η απόλυτα χαλκευμένη δημοσκόπηση της Metron Analysis για “τα Νέα”

Μια δημοσκόπηση βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα της Πειραιώς, το απόλυτο ευχολόγιο της ΝΔ, είναι αυτή που δημοσιεύουν σήμερα τα “Νέα” του Γιάννη Πρετεντέρη που προαλείφεται για υποψήφιος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε αντίθεση με όλες τις τελευταίες έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό η απόλυτα χαλκευμένη δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει εξωπραγματικά ποσοστά στην ΝΔ, παρουσιάζει τρίτο το διαλυμένο κλεφτοΠασόκ και καταγράφει την Χρυσή Αυγή στην πέμπτη (!) θέση.

Πάλι καλά που δεν μας έβγαλε και εκτός Βουλής…

Είναι πράγματι ανάξιο λόγου να ασχοληθεί κάποιος με αυτήν την καταφανέστατα αλλοιωμένη έρευνα με πειραγμένα ποσοστά που δεν έχει ψήγμα αντικειμενικότητας. Είναι κατάντημα για την δήθεν δεξιά ΝΔ να βρίσκει αποκούμπι στα… προοδευτικά “Νέα” και τον Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η διαχρονική πολιτική ιστορία της ψευτοδεξιάς.

Το ξεφτίλισμα που θα φάνε το βράδυ των εκλογών με αυτά τα καταγέλαστα νούμερα που παρουσιάζουν χάριν εντυπωσιασμού θα είναι ανεπανάληπτο και εμείς εδώ θα είμαστε να τους τα θυμίσουμε!

Θα αρκεστούμε μόνο να επαναλάβουμε όσα λέχθησαν σε πρόσφατη εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, όπου ο Θόδωρος Μαργαρίτης από την Δημάρ έκανε έκκληση σε όλους, ώστε να μην είναι η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη αλλά το ΚΙΝΑΛ και τέλος ο ίδιος ο δημοσιογράφος ομολόγησε πως τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών είναι διψήφια και πολύ μεγαλύτερα από ότι παρουσιάζουν οι “μαϊμού” δημοσκοπήσεις!

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-pretenterhs-bgazei-kubernhsh-thn-nd-kai-pempto-komma-thn-chrush-augh#ixzz5RriHIErz

Exit mobile version