Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλγερινός απείλησε να κόψει με φαλτσέτα τον λαιμό της διοικητού στο “hot spot” της Σάμου

Αλγερινός απείλησε να κόψει με φαλτσέτα τον λαιμό της διοικητού στο “hot spot” της Σάμου

Ακόμα μια είδηση, η οποία έρχεται από την Σάμο, επιβεβαιώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως τα “hot spots” του Σύριζα έχουν μετατραπεί σε κοινωνικές ζούγκλες όπου επικρατεί το χάος και η ανομία.

Χθες το μεσημέρι στο “hot spot” της Σάμου ένας 30χρονος Αλγερινός εισέβαλε σε έξαλλη κατάσταση στο γραφείο της διοικητού και με μια φαλτσέτα απειλούσε να τη σκοτώσει. Αμέσως σήμανε συναγερμός, όλοι οι υπάλληλοι κλείστηκαν στα γραφεία τους και στο σημείο μετέβη κλιμάκιο ανδρών της ΟΠΚΕ Αττικής, προκειμένου να διαχειριστούν την κατάσταση.

Ο αλγερινός λαθρομετανάστης που βρισκόταν σε φάση αμόκ στη θέα των αστυνομικών, άφησε την γυναίκα και έστρεψε τη φαλτσέτα στο λαιμό του απειλώντας να αυτοκτονήσει. Όμως μετά από διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής της ΟΠΚΕ ο αλλοδαπός ηρέμησε και τελικά παραδόθηκε.

Επιπλέον, λίγη ώρα αργότερα ένα ακόμη άγριο επεισόδιο ξέσπασε στην τραπεζαρία του κέντρου όταν ομάδες αλλοδαπών άρχισαν να διαπληκτίζονται για τις μερίδες του φαγητού. Σημειώνεται ότι η κατάσταση στο “hot spot” της Σάμου είναι οριακή, αφού φιλοξενεί 4000 λαθρομετανάστες, ενώ η χωρητικότητα ορίζεται στους 1600.

Η ανομία και η εξαθλίωση έχει φτάσει στο ζενίθ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έξω από το “hot spot” έχει στηθεί παράλληλος καταυλισμός με παραπήγματα όπου τα κυκλώματα αναγκάζουν γυναίκες από την Αφρική να εκδίδονται για μόλις πέντε ευρώ!

Ιδού τα αποτελέσματα του ψευτοανθρωπισμού των “αλληλέγγυων”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/samos-algerinos-apeilouse-na-skotwsei-me-faltseta-th-dioikhth-tou-hot-spot#ixzz5RrjqW3it

Exit mobile version