Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγελάδες ετών 70

Αγελάδες ετών 70

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Είναι σκληρή η διαπίστωση όπως κάθε αλήθεια ότι η ηγεσία του κράτους, φέρεται στους πολίτες, ως ζώα. Ως πολίτες μάλλον ενοχλούμε, αλλά ως ζώα στην φάρμα, έχουμε την λειτουργία μας.

Αυτό συμπεραίνει κανείς από τα έργα και ημέρες των κυβερνώντων και δεν αναφέρομαι μόνο στους τωρινούς αλλά και σε παλαιότερους.

Ας δούμε τα τελευταία δείγματα τέτοιων συμπεριφορών. Όλοι γνωρίζουμε ότι καμιά έξοδος από τα μνημόνια δεν υφίσταται. Ότι αντίθετα έρχονται σκληρές «οικονομικές» ημέρες, στο άμεσο μέλλον, αλλά ο Πρωθυπουργός δεν σταματά να επαναλαμβάνει για την μεγάλη οικονομική επιτυχία του, στην χώρα των περικοπών, capital controls και των ελλείψεων σε όλα τα νοσοκομεία. Και ενώ τα λέει αυτά, ταυτόχρονα βγαίνουν στελέχη «των θεσμών» και τον διαψεύδουν!

Λίγες ημέρες πριν, στην 83η Δ.Ε.Θ. ο Πρωθυπουργός μίλησε για την περεταίρω περικοπή συντάξεων. Και μας είπε, ότι θα πείσει τους θεσμούς να μην κοπούν, με το επιχείρημα ότι: οι συγκεκριμένες περικοπές θα γίνουν σε πολίτες άνω των 70 ετών και συνεπώς, αφού προϊόντος του χρόνου αυτοί θα πεθάνουν, το μέτρο ως μη μόνιμο δεν θα είναι αποδοτικό. Δεν χρησιμοποιώ τις ακριβείς λέξεις του, αλλά μεταφέρω ακριβώς αυτό που είπε κι εννοούσε.

Διαφωνείτε λοιπόν, πως μιλάει με την ψυχρότητα ενός διαχειριστή φάρμας ζώων; Δεν φάνηκε καν να αντιλαμβάνεται πόσο προσβλητικά ήταν τα λόγια του.

Οι πολίτες των οποίων «προσπαθεί» να μην κόψει κι άλλο τις συντάξεις, προφανώς δεν είναι για τον ίδιο, παρά αγελάδες τις οποίες άρμεγε το κράτος – φάρμα για χρόνια και τώρα αποτελούν βάρος.

Το κόψιμο των συντάξεων του Λαού, είναι το πλέον ανήθικο μέτρο που έγινε στην μνημονιακή Ελλάδα. Κι έρχεται ο Πρωθυπουργός «της Ελπίδας» και λέει: μην ανησυχείτε, ξέρουμε ότι θα πεθάνετε και δεν θα σας κόψουμε εμείς τις συντάξεις, αλλά …ο χάρος. Θα μείνετε με πενιχρά εισοδήματα, ουσιαστικά χωρίς παροχές υγείας και …θα πεθάνετε…

Οι Έλληνες όμως, είμαστε αποφασισμένοι να γκρεμίσουμε αυτή την κυβέρνηση της ψευτιάς.

Παρά τις 7.000 αστυνομικών, την CIA, το FBI, την Delta Force, την μισθοφορική Blackwater και το αεροπλανοφόρο που παρατάχθηκαν εναντίον μας, σταθήκαμε απέναντι στους δυνάστες και φωνάξαμε: Δεν είμαστε αγελάδες, δεν είμαστε ζώα. Είστε Προδότες και θέλουμε την Πατρίδα μας Πίσω.

Η Χρυσή Αυγή σταθερά ανεβαίνει, οι Εθνικιστές σταθερά αντιστέκονται, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το καθεστώς. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agelades-etwn-70#ixzz5RuYY1edB

Exit mobile version