Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ντόρα επανέλαβε την πάγια θέση της ΝΔ: Αν η Βουλή ψηφίσει την «Συμφωνία των Πρεσπών», εμείς θα την σεβαστούμε

Η Ντόρα επανέλαβε την πάγια θέση της ΝΔ: Αν η Βουλή ψηφίσει την «Συμφωνία των Πρεσπών», εμείς θα την σεβαστούμε

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» έδωσε η αδελφή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής και τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης της ΝΔ , Ντόρα Μπακογιάννη.

Εκεί, η Ντόρα Μπακογιάννη επανέλαβε αυτό που πολλάκις έχει τονίσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για το θέμα των Σκοπίων ότι δηλαδή αν η Συμφωνία των Πρεσπών κυρωθεί από το κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας και το ελληνικό κοινοβούλιο τότε «θα πρόκειται για μια διεθνή συμφωνία της χώρας την οποία θα είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε».

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη όλο αυτό, αφού η ΝΔ είχε ως πάγια θέση της την σύνθετη νομοθεσία και παραδοσιακά είναι μία παράταξη υποτελής στην Δύση, το ΝΑΤΟ, τους αμερικανούς και τα τοιαύτα. «Ανήκομεν είς την Δύσιν» έλεγε ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος ήδη από το 1959 είχε αναγνωρίσει τα Σκόπια ως σκέτο «Μακεδονία».

Τώρα, λοιπόν, εν έτει 2018 θα παριστάνουν τους «μακεδονομάχους» μονάχα μέχρι να ψηφίσει ο Σύριζα την Συμφωνία, μπας και κοροϊδέψουν κανένα πατριώτη ψηφοφόρο. Μετά θα σεβαστούν την προδοσία και θα την υπηρετήσουν με κάθε τρόπο.

Σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδες, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, έχει μηνύσει εγγράφως προς τους διεθνείς οργανισμούς ότι ακόμα κι αν η Βουλή κυρώσει αυτό το αίσχος, η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα την καταργήσει στην πράξη.

Ομολόγησε την συνενοχή στην προδοσία της Μακεδονίας ο Μητσοτάκης: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών”!

Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ntora-epanelabe-thn-pagia-thesh-ths-nd-an-h-boulh-pshfisei-thn-sumfwnia-t#ixzz5Rw21gtYN

Exit mobile version