Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζει ο Ζάεφ για την προδοσία των Πρεσπών: Ενας «μακεδονικός» λαός, μια «μακεδονική» γλώσσα

Όσο πλησιάζει το δημοψήφισμα των Σκοπιανών τόσο εντείνονται οι σκοπιανικές προκλήσεις και η ανάδειξη των σημείων της προδοσίας των Πρεσπών, που προσπαθούν πάση θυσία να κρύψουν οι Τσιπροκαμμένοι.

Τώρα είχαμε το πανηγυρικό tweet του Ζάεφ, στο οποίο τόνισε ότι «Πενς και Μακρόν επιβεβαίωσαν ότι έχουμε ένα κράτος, έναν “μακεδονικό” λαό και μια “μακεδονική γλώσσα” που αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο».

Μα, καλά, δεν μας έλεγαν οι Τσιπροκαμμένοι ότι η γλώσσα θα έρχεται με τον αστερίσκο ότι «περιλαμβάνεται στην οικογένεια των σλαβικών γλωσσών» και ότι η εθνικότητα θα είναι «πολίτης της Βόρειας Μακεδονίας»;

Κρίνοντας από την σιωπή τους, προφανώς λέγανε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ψέματα προς τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος όμως δεν τρώει κουτόχορτο και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά στις επόμενες εκλογές.

Όσον αφορά τους «φίλους» Αμερικανούς και Γάλλους, που σπεύδουν να επικροτήσουν αυτή την προδοσία, δεν μας προκαλείται ουδεμία έκπληξη, αφού αυτή η προδοσία ήταν απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizei-o-zaef-gia-thn-prodosia-twn-prespwn-enas-makedonikos-laos-mia-m#ixzz5Rw2OMRYa

Exit mobile version