Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις για τον Κολοκοτρώνη και την Άλωση της Τριπολιτσάς στο Λιμποβίσι

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς ο Δήμος Τρίπολης πραγματοποίησε στις 11 το πρωί του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου τιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι, όπου βρίσκεται και το σπίτι του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε την τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη και στη συνέχεια στο χώρο της προτομής του Αρχιστρατήγου του Γένους Θεοδώρου Κολοκοτρώνη πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, ομιλία του πανηγυρικού της ημέρας και στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με χορούς από χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης.

Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις εκδηλώσεις το παρών έδωσαν βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗ.ΣΥ. ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, ο Δήμαρχος Τρίπολης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, ο πρώην Δήμαρχος κι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι χωριών του Φαλάνθου και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας καθώς αρκετός ήταν και ο κόσμος που παρακολούθησε τις σημερινές εκδηλώσεις.

Κανένας δημοσιογράφος δεν ανάφερε ότι ο ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» Λάμπρος Φουντούλης έδωσε το παρόν εκπροσωπώντας τον Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νικόλαο Μιχαλολιάκο και κατέθεσε στεφάνι και καταχειροκροτoύμενος από τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκδήλωση.

Ό,τι και να κάνουν όσο και να μας αποκλείουν και να θέλουν να μην μαθαίνει ο λαός την δράση μας, Δηλώνουμε ΠΑΡΟΝΤΕΣ τιμώντας τους προγόνους μας που έδωσαν την ζωή τους στον αγώνα για την ελευθερία. Τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες το 480 πχ, τους αγωνιστές του 1821, τις μάχες στον Μακεδονικό αγώνα, στον Γράμμο, το Βίτσι, στα Ίμια και όπου αλλού χρειάστηκε.

Θα μας βλέπουν εκεί γιατί μας τίμησε ο Ελληνικός Λαός και ζήτησε να τον εκπροσωπούμε και αυτό θα κάνουμε. Ας ξυνίζουν τα μούτρα τους όταν μας βλέπουν και ας αποχωρούν. Ο πατριωτισμός δεν κολλάει, δεν είναι αρρώστια. Ή τον έχεις ή δεν τον έχεις στην καρδιά σου και την ψυχή σου.

Διαφορετικά υπάρχει η λέξη άπατρις που σε χαρακτηρίζει και όταν μάλιστα ξεπουλάς την Πατρίδα σου είσαι και προδότης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-stis-ekdhlwseis-gia-ton-kolokotrwnh-kai-thn-alwsh-ths-tripoli#ixzz5Rwb25RRK

Exit mobile version