Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Real News: Οι ψηφοφόροι που πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή από την ΝΔ δεν γυρίζουν πίσω!

Real News: Οι ψηφοφόροι που πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή από την ΝΔ δεν γυρίζουν πίσω!

Άρθρο περί της προεκλογικής τακτικής της Νέας Δημοκρατίας προς επίτευξη της πολυπόθητης αυτοδυναμίας (η οποία δεν θα εξαργυρωθεί αφού έτσι κι αλλιώς θα συγκυβερνήσει με το ΠαΣοΚ) παρέθεσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης στην εφημερίδα «Real News».

Στο άρθρο υπό τον τίτλο «Τα δυο καρπούζια της αυτοδυναμίας», ο δημοσιογράφος αναλύει τις παράλληλες προσπάθειες της ΝΔ προς τα δεξιά και προς τα αριστερά της, σημειώνοντας την ανάγκη των πολιτικάντικων τακτικισμών της ΝΔ, όπως την προσπάθειά της να κρύψει τις πραγματικές θέσεις της για το Μακεδονικό.

Σε ένα σημείο του άρθρου του, ο δημοσιογράφος παρατηρεί όμως ένα μεγάλο πρόβλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο έχει γίνει πλήρως αντιληπτό από το πολιτικό σύστημα και εκφράζεται από την απελπισία και τις σπασμωδικές κινήσεις, με τις οποίες επιχειρούν να αντιμετωπίσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Γράφει, λοιπόν, ο Πολίτης: «Οι ψηφοφόροι αυτής της Δεξιάς είναι κλασικοί, συντηρητικοί και αποτελούν την ραχοκοκαλιά της παράταξης. Χωρίς αυτούς, η ΝΔ πέφτει κάτω από το 20%, με δεδομένο ότι ένα σημαντικό ποσοστό έχει πάει στη Χρυσή Αυγή και δεν πρόκειται να επιστρέψει».

Μεγάλη αλήθεια έγραψε ο Πολίτης, μόνο που την περιόρισε ελέω του θέματός του. Στην πραγματικότητα αυτό ισχύει για τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων που επιλέγουν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Δεν επιστρέφουν ποτέ πίσω στις αρχικές επιλογές τους, γιατί πολύ απλά αντιλαμβάνονται πως η Χρυσή Αυγή δεν κάνει κωλοτούμπες και έχει απόλυτη συνέπεια λόγω και πράξεων.

Με αστρονομικούς όρους, δηλαδή, η Χρυσή Αυγή είναι μια «μαύρη τρύπα» που εν τέλει θα «καταπιεί» όλο το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα, φέρνοντας την Άνοιξη επιτέλους και πάλι στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/real-news-oi-pshfoforoi-pou-phgainoun-sthn-chrush-augh-apo-thn-nd-den-guriz#ixzz5RxQafOz5

Exit mobile version