Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες

Τις τελευταίες ημέρες, ελέω του τρόμου που έχει πιάσει τα κόμματα του αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου από την άνοδο της Χρυσής Αυγής πλανάται ένα κλίμα προβοκάτσιας και πλάγιας ενοχοποίησης του Κινήματός μας.

Συγκεκριμένα, προ ημερών άγνωστοι χτύπησαν κάποιο στέλεχος του Σύριζα στην Σαλαμίνα και ευθύς αμέσως έγινε αναφορά σε «χρυσαυγίτες» και σε «ακροδεξιούς». Μάλιστα, το εν λόγω στέλεχος του Σύριζα συναντήθηκε μέχρι και με τον Τσίπρα στο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «η φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη».

Αναρωτιόμαστε, βεβαίως, αν θα συναντηθεί παρομοίως και με την 19χρονη που χτυπήθηκε από αριστερούς στο Αγρίνιο για να δηλώσει ότι «η αριστερή βία δεν θα μείνει ατιμώρητη». Αμφιβάλλουμε.

Χθες, σύσσωμος ο Τύπος μετέδωσε την ψευδή είδηση ότι «χρυσαυγίτης ταξιτζής επιτέθηκε σε επιβάτη», μία «είδηση» που στηριζόταν σε ανακοίνωση των γνωστών ψευδολόγων του ΚΕΕΡΦΑ.

Σήμερα, πριν από λίγη ώρα, ο βουλευτής Μεσσηνίας του Σύριζα, Πέτρος Κωνσταντινέας, δέχτηκε επίθεση από ομάδα 30 ατόμων, που ο ίδιος απέδωσε σε «ακροδεξιά οργάνωση» τονίζοντας στην ανακοίνωσή του προς το ΑΠΕ ότι «ο φασισμός δεν θα περάσει».

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες και δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει σχέση με κανένα περιστατικό βίας, την οποία και καταδικάζει απερίφραστα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-diapseudei-tous-sukofantes#ixzz5S10rl3Z5

Exit mobile version