Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια που για μια χρονιά ακόμη τιμήσατε τους ήρωες που, μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός τους, πολέμησαν  τους πέρσες εισβολείς στις Θερμοπύλες. Συγχαρητήρια που κάνετε το αυτονόητο όταν όλα τα λοιπά κόμματα προσκυνούν τους απογόνους αυτών και τους κάνουν “τεμενάδες”. Έχουν φέρει την κοινωνία στο σημείο που όποιος κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να τιμά τους προγόνους μας και να διδάσκεται από την Ιστορία μας, να θεωρείται εξτρεμιστής υπερπατριώτης σύμφωνα με τα “δυτικοευρωπαϊκά” μέτρα και σταθμά. Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο και όλο αυτό γιατί βολεύει τους άρχοντες της παγκοσμιοποίησης οι οποίοι δεν είναι καν εκλεγμένοι. Η αλήθεια δεν κρύβεται όμως, τα έθνη συνεχώς θα αφυπνίζονται όσο η δικτατορία της “κοινής γνώμης” θα σκληραίνει την στάση της προκειμένου να τρομοκρατήσει τα ελεύθερα και κριτικά πνεύματα. Στο τέλος όλων αυτών το δίκαιο θα νικήσει! Μολών Λαβέ εσαεί!

Δ.Π.

Ομολογούν ξεδιάντροπα την φίμωση: Στο 1% η προβολή της Χρυσής Αυγής και αυτό είναι λάσπη!

Κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μην ακουστεί η φωνή του τρίτου πολιτικού κόμματος. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είστε δολοφόνοι, περιθωριακοί, εγκληματίες κλπ κλπ. Αν ήταν έτσι το μόνο που θα αρκούσε θα ήταν να σας βγάλουν στο γυαλί και να δει όλος ο κόσμος το πραγματικό πρόσωπό σας. Αυτό που τους ενοχλεί όμως είναι ότι είστε αληθινοί και οι μόνοι που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και για τους Ελληνες. Οι μόνοι πραγματικοί ανθρωπιστές, γιατί “ανθρωπισμός” δεν είναι να χτυπάς παλαμάκια στους δουλέμπορους και να τα τσεπώνεις από τις ΜΚΟ που πλουτίζουν πάνω στην δυστυχία των προσφύγων και των λαθρομεταναστών. Μιλάνε για αλληλεγγύη αυτοί που δεν έχουν στερηθεί τίποτα και απλά κάνουν τον “διαμεσολαβητή” και μοιράζουν μέρος αυτών που μαζεύουν στο όνομα της “φιλανθρωπίας”. Τους έχουν πάρει είδηση οι πολίτες και όλο και περισσότεροι τους γυρίζουν την πλάτη και ορθώνουν ανάστημα. Οι εποχές αλλάζουν και να είστε σίγουροι ότι θα αλλάξουν προς το Έθνος και την Πατρίδα, τις μόνες σταθερές αξίες στον ρευστό ψεύτικο κόσμο που ζούμε. Η Ελλάδα είναι ο παράδεισός μας και δεν θα τον χαρίσουμε σε κανέναν αμαχητί.

Νικολέτα Λ.

Μαργαρίτης (Κινάλ): Να κάνουμε το παν να μην είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Πίσω από κάθε προδοσία της Ελλάδας βρίσκεται ένας ψοφοδεξιός. Αυτοί πάντα εκμεταλλεύονται τους πατριώτες πουλώντας αντικομμουνισμό και στην κρίσιμη ώρα έκαναν αυτό που ήθελαν οι κομμουνιστές. Έτσι πούλησαν την Κύπρο, έτσι νομιμοποίησαν το προδοτικό ΚΚΕ εν ονόματι της “εθνικής ενότητας”, έτσι θα ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας και θα μπουν οι βάσεις για τον μελλοντικό διαμελισμό της Ελλάδας. Είναι ύπουλοι και μοχθηροί και εχθροί της Πατρίδας. Πουλημένοι κουτόφραγκοι που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και στο μόνο που πιστεύουν είναι το χρήμα. Απέναντί τους μόνο Εμείς. Μέχρι το τέλος μαζί με τον Αρχηγό μας εναντίον τους!

Μ. Χ.

Η Ντόρα επανέλαβε την πάγια θέση της ΝΔ: Αν η Βουλή ψηφίσει την «Συμφωνία των Πρεσπών», εμείς θα την σεβαστούμε

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-24-septembriou-2018#ixzz5S11qGAIM

Exit mobile version