Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να τελειώνουμε με τους πατριδοκάπηλους της Νέας Δημοκρατίας

Να τελειώνουμε με τους πατριδοκάπηλους της Νέας Δημοκρατίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το όνομα δεν είναι πρόβλημα… Θα ξεχαστεί»!

Μπορεί στην κεντρική του ομιλία στην Θεσσαλονίκη να προσπάθησε να θολώσει τα νερά για την θέση της ΝΔ πάνω στην προδοσία των Πρεσπών, όμως στην συνέντευξη τύπου που έγινε την επόμενη μέρα στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε τα χαρτιά του: «Το όνομα (της Μακεδονίας μας!) δεν είναι πρόβλημα… Θα ξεχαστεί!» απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα!

Την ίδια στιγμή, όπου τα μέσα των ολιγαρχών της ενημέρωσης προσπαθούσαν σκληρά να χτίσουν το «πατριωτικό» και… πρωθυπουργικό προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ίδιος φρόντισε να μας θυμίσει, πως η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι, ένα νεοφιλελεύθερο μόρφωμα που διψάει μονάχα για εξουσία, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα εθνικά μας ζητήματα, στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει αρνητικά στο παρελθόν. Η Νέα Δημοκρατία καπηλεύεται επί δεκαετίες τον πατριωτισμό. Δεν έχει καμία σχέση με αυτόν.

Η δήθεν διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, είναι μονάχα στην γλώσσα και την ταυτότητα… Το εάν τα Σκόπια αποκαλούνται ΗΔΗ ως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από όλους, είναι κάτι που… «δεν είναι πρόβλημα» και… θα ξεχαστεί!

Κάθε Έλληνας Πατριώτης και Εθνικιστής πρέπει να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες του: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζουν την ίδια ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, από την οποία μπορεί να κερδίζουν οι ξένοι σύμμαχοί τους αλλά ζημιώνεται σε μεγάλο βαθμό το Ελληνικό Έθνος!

Η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει δεσμευτεί να μην εφαρμόσει ΠΟΤΕ μια τέτοια συμφωνία είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και επανειλημμένως ο Αρχηγός της, Ν. Μιχαλολιάκος, έχει τοποθετηθεί επί του ζητήματος. Όπως μάλιστα τόνισε προ ολίγων ημερών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, «ο Λαός θα καταργήσει την προδοσία των Πρεσπών», μια συμφωνία που ούτε εκφράζει τον Ελληνισμό, ούτε την Ιστορία.

Όσο για την Νέα Δημοκρατία, έτσι ήταν πάντοτε και δεν θα αλλάξει: Από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που είχε πει ότι σε δέκα χρόνια κανείς δεν θα θυμάται το όνομα (πόσο έξω έπεσε!), μέχρι τον υιό του που επανέλαβε το ίδιο, την στιγμή μάλιστα που τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας διαδέχονται το ένα το άλλο!

Είναι σαφές, ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας γίνεται με την συνεργασία ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την πατρίδα μας και εάν δεν υπάρξει σύντομα μια Εθνική Κυβέρνηση στον τόπο, τότε δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές, ότι όσοι Έλληνες επιλέξουν να στηρίξουν στις επόμενες εκλογές τα κόμματα που συνηγορούν σε αυτήν την προδοσία, προσυπογράφουν και οι ίδιοι το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Δεν αξίζουν τίποτα οι υποσχέσεις των πολιτικάντηδων για τον κατώτατο μισθό, εάν χάσουμε ένα κομμάτι της ψυχής μας. Δεν αξίζουν τίποτα οι υποσχέσεις τους για μείωση της ανεργίας, όσο με τις πολιτικές τους ενισχύουν την λαθρομετανάστευση. Δεν αξίζουν τίποτα οι υποσχέσεις τους για ανάπτυξη, όσο διαλύουν την εθνική παραγωγή. Γενικότερα, οι υποσχέσεις τους και οι ίδιοι ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Εκείνο που αξίζει, είναι να διεκδικήσουμε την Πατρίδα μας πίσω και η καλύτερη εγγύηση για αυτήν την προσπάθεια είναι ο εθνικός αγώνας της Χρυσής Αυγής.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-teleiwnoume-me-tous-patridokaphlous-ths-neas-dhmokratias#ixzz5S13hTRKY

Exit mobile version