Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αξιωματούχος των τοκογλύφων ομολογεί: Στην Ελλάδα όλοι είναι δικοί μας, μόνο με την Χρυσή Αυγή έχουμε πρόβλημα!

Αξιωματούχος των τοκογλύφων ομολογεί: Στην Ελλάδα όλοι είναι δικοί μας, μόνο με την Χρυσή Αυγή έχουμε πρόβλημα!

Προεκλογικά πολλοί θα είναι αυτοί που θα σηκώσουν τα λάβαρα της «αντίστασης» ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους και την παγκοσμιοποίηση που πρεσβεύει η Ευρωπαϊκή Ένωσή τους.

Όμως, στην πραγματικότητα, ο μοναδικός εχθρός του παγκόσμιου κατεστημένου, που καταδυναστεύει και την Πατρίδα μας είναι ένας και μοναδικός. Η ταυτότητά του, δε, αποτυπώνεται τόσο στις δηλώσεις όσο και στις πράξεις των διεθνών τοκογλύφων.

Μιλώντας για δηλώσεις, αξίζει να αναφερθούμε σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδος «Καθημερινή», όπου σημειώνονται τα εξής:

«Ξένος διπλωμάτης χώρας της Ευρωζώνης στην Αθήνα, αναφερόμενος στο στοίχημα των ευρωεκλογών που είναι η μάχη κατά του λαϊκισμού, διαπίστωσε προ ημερών ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή.»

Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να το πει ο ξένος διπλωμάτης. Στην Ελλάδα είναι όλοι δικοί τους, εκτός από την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!

Μιλήσαμε, όμως, και για πράξεις και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε σε καμία των περιπτώσεων ότι τα «βιβλία» κατά της Χρυσής Αυγής στην πλειονότητά τους χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας, ενώ έχουν υπάρξει και έγγραφα που δείχνουν την χρηματοδότηση αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής από τον Soros, ο οποίος αποδεδειγμένα χρηματοδοτεί και τον προπαγανδιστικό μηχανισμό για την διαστρέβλωση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Τιμή μας ο πόλεμος του καθεστώτος και ο ρόλος που μας επεφύλαξε η μοίρα να είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές του Έθνους και των Παραδόσεων σε καιρούς χαλεπούς, καιρούς παρακμής.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ajiwmatouchos-twn-tokoglufwn-omologei-sthn-ellada-oloi-einai-dikoi-mas-mono#ixzz5S142d1O3

Exit mobile version