Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα εκστρατεία «λάσπης» από την φυλλάδα των συντακτών: Έχουν χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής

Όταν το απύθμενο θράσος, η αχαλίνωτη φαντασία και το πιο αστείρευτο ψεύδος γίνονται «κοκτέιλ», τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά αηδιαστικό… Ο λόγος, βεβαίως, για τις νέες «αποκαλύψεις» της φυλλάδας των Συντακτών για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το περασμένο Σάββατο.

Ο αποτυχημένος φαντασιόπληκτος Δημήτρης Ψαρράς και ο εξίσου αποτυχημένος «κλώνος» του Γιαννάκης («εεεε….») Μπασκάκης φρόντισαν με τις νέες ασυναρτησίες τους να δείξουν ότι έχουν χάσει εντελώς την ψυχραιμία τους σε σχέση τόσο με την συνεχιζόμενη πολιτική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όσο και με το ότι η δίκη – πολιτική δίωξη ολοένα και περισσότερο εξελίσσεται σε μπούμερανγκ για τους εμπνευστές αυτής της σκευωρίας και τους πρόθυμους ακόλουθούς της.

Με δύο κείμενα – «κολοκύθια», με τίτλους «Από τον Χίτλερ στον Unabomber» και «Βίντεο-ομολογία από τη Χρυσή Αυγή – “Εμείς οργανώσαμε το πογκρόμ του 2011”», φροντίζουν να αποδείξουν ότι δεν διαθέτουν έστω και στοιχειώδες ίχνος σοβαρότητας. Επειδή, ως γνωστόν, «η βλακεία είναι το πλέον ακατανίκητο επιχείρημα» και επειδή σε τέτοιου είδους «επιχειρήματα» χάνεις απλώς τον χρόνο σου να απαντήσεις στα σοβαρά, δύο μόνο λόγια για τις νέες αθλιότητες του προκαλώντας τον γέλωτα «Μπόλεκ και Λόλεκ» διδύμου αντιχρυσαυγίτικης «δημοσιογραφίας».

Για τον Ψαρρά και τον Unabomber: Το να μιλά για επιδοκιμασία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε έναν «πατενταρισμένο δολοφόνο» (όπως χαρακτηρίζει τον Κατζίνσκι ο Ψαρράς) τόσο μία φυλλάδα όσο και ένας συντάκτης που χρόνια τώρα προβάλλουν θετικά τους δολοφόνους της 17Ν και τους τρομοκράτες του ΕΛΑ, του Επαναστατικού Αγώνα, της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς κ.ο.κ., πάει πολύ. Με συνεντεύξεις-αγιογραφίες, παρουσιάσεις κειμένων και κριτικές βιβλίων από καταδικασμένους δολοφόνους, όπως ο Κουφοντίνας και τρομοκράτες όπως ο Σακκάς και ο Τσάκαλος, άλλοι είναι αυτοί που υιοθετούν ανοιχτά τις απόψεις επικίνδυνων κακοποιών στοιχείων και όχι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ας προσέξει, επίσης, καλύτερα τον πρόλογο των προηγούμενων εγχώριων εκδόσεων του «μανιφέστου» του Τεντ Κατζίνσκι, για να δει εάν τον καταδικάζουν ρητά ή όχι. Χαρακτηρισμοί όπως «προφητικός φιλόσοφος, που προσπάθησε να εμποδίσει την αναπόφευκτη(;) πορεία της ανθρωπότητας προς μια νέα μορφή σκλαβιάς» και «μεταμοντέρνος επαναστάτης» δεν μοιάζουν και τόσο ως καταδικαστικοί. Μήπως είναι κι αυτοί… συνοδοιπόροι «φιλοτρομοκράτες»; Η ανάλυση, πάντως του Unabomber, για την ψυχολογία των αριστεριστών ίσως να έχει προσωπικούς λόγους ενδιαφέροντος για τον εθνομηδενιστή και επιχορηγούμενο της Μέρκελ για να γράφει τις αηδίες του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τον Μπασκάκη και τα όσα (απίστευτα…) συμπεραίνει από ομιλίες σε γραφείο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, απλώς ισχύει ακράδαντα το «εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», καθώς ο φαιδρός αυτός τύπος κινείται στην γελοία λογική του «αυτοί λένε εκείνο, αλλά εγώ μπορώ και ερμηνεύω ότι λένε το άλλο». Μέχρι τώρα γελάγαμε με την οικτρή εικόνα που έβγαζε όταν μίλαγε, είτε στα δικαστήρια είτε τηλεοπτικώς, καθώς ένα έντονα μακρόσυρτο και βασανιστικά κακόηχο «εεεε….» έδειχνε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα άρθρωσης λόγου.

Τώρα, διαπιστώνουμε ότι η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρότερη, καθώς άλλα ακούει και άλλα γράφει. Θα τον καλέσουμε να απευθυνθεί στον «σύντροφό» στον αγώνα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κωστή Παπαϊωάννου, ο οποίος αφού έχει ομολογήσει ότι είναι «η χαρά του ψυχαναλυτή», μπορεί πιθανότατα να του συστήσει κάποιον… Επ’ ευκαιρία, αυτό που είπε ο Παπαϊωάννου σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση την περασμένη εβδομάδα, έχοντας όπως πάντα την γνωστή προκλητική «αβάντα» των δημοσιογράφων της, ότι δηλαδή «ουσιαστικά, η μόνη τοπική οργάνωση που λειτουργεί είναι η οργάνωση της Νίκαιας»(!) δείχνει την επαφή που έχει με την πραγματικότητα.

Αναρωτιόμαστε μήπως η εξομολογούμενη από τον ίδιο βραδινή συνήθειά του να πίνει «το κρασάκι» του είχε πρωινές… παρενέργειες στην εκπομπή, έτσι ώστε, όπως λέει και ο λαός μας: «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά»… Και μόνο το γεγονός ότι τα υπόλοιπα συστημικά ΜΜΕ ούτε καν ασχολήθηκαν με τις «αποκαλύψεις» του θλιβερού διδύμου, καθώς ήταν τόσο κραυγαλέα αναληθές και γελοίο το περιεχόμενο των… συμπερασμάτων του συκοφαντικού διδύμου του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, που θα έφερνε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα ποθούμενα η αναπαραγωγή τους, δείχνει την μηδαμινή απήχηση που είχαν οι προθέσεις «αποκρυπτογράφησης» των λεγομένων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν ξέρουμε πόσος ακόμη κατήφορος για τον απόλυτο εξευτελισμό έχει μείνει σ’ αυτούς τους δύο γραφικούς «αντιφασίστες», αλλά κάθε νέα δημοσίευσή τους δείχνει ότι έχουν χάσει από καιρό κάθε αίσθηση σοβαρότητας, αίσθηση της πραγματικότητας και βεβαίως ντροπής. Στον… ψυχαναλυτή και γρήγορα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-ekstrateia-lasphs-apo-thn-fullada-twn-suntaktwn.-echoun-chasei-kathe-ic#ixzz5S3Yr534V

Exit mobile version