Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαφής ομολογία από το «Βήμα»: «Αυξημένη η αντισυστημική ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – 24 βουλευτές στην επόμενη Βουλή»!

Παρά την συνομωσία της σιωπής και την εκστρατεία «λάσπης» (ανάλογα με την εποχή) από τα συστημικά ΜΜΕ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, υπάρχουν στιγμές όπου αναγκάζονται να ομολογήσουν την συνεχιζόμενη άνοδό της.

Αυτή την φορά είναι το «Βήμα» που αναγκάζεται να ομολογήσει το αυτονόητο. Σε κείμενό του ο Άρης Ραβανός, με τίτλο «Το κλίμα πόλωσης στηρίζει τον διπολισμό», παραδέχεται σ’ ένα σημείο των γραφομένων του ότι «Αυξημένη είναι η αντισυστημική ψήφος που κατευθύνεται αφενός στη Χρυσή Αυγή, η οποία διατηρείται σε υψηλά ποσοστά παρά το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη η δίκη».

Ξεκάθαρη ομολογία, λοιπόν, ότι η αντισυστημική ψήφος (που εκφράζει ένα πολύ μεγάλο μέρος ψηφοφόρων και ιδίως αυτών που δηλώνουν «αναποφάσιστοι» στις δημοσκοπήσεις) κατευθύνεται κατά κύριο λόγο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία, όπως και πάλι παραδέχεται η εφημερίδα στο ίδιο δημοσίευμα λίγο παρακάτω, θα έχει 23-24 βουλευτές στην επόμενη Βουλή.

Η ώρα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πλησιάζει!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/safhs-omologia-apo-to-bhma-aujhmenh-h-antisusthmikh-pshfos-sthn-chrush-augh#ixzz5S3a93L7i

Exit mobile version