Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ζούμε… μαγικές στιγμές. Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν πουθενά τις δηλώσεις Μητσοτάκη περί τήρησης της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών αν βγουν κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές. Έχουν βγάλει παγανιά τα τρολς τους στα μέσα αντι-κοινωνικής δικτύωσης και πουλάνε “πατριωτισμό” και “επανάσταση”, για να τσιμπήσουν τον αγανακτισμένο πολίτη που έχει σιχαθεί την εθνική προδοσία. Από την άλλη έχουν τα πουλημένα ΜΜΕ να αποσιωπούν τις δηλώσεις του Κούλη για τήρηση της ανθελληνικής συμφωνίας των Πρεσπών όπως ορίζει ο θείος Σαμ και τα συμφέροντα των ΝΑΤΟϊκών συμμάχων μας. Όλοι οι Έλληνες οφείλουν να δουν τα γεγονότα ως έχουν και να πράξουν ανάλογα στην κάλπη, αλλιώς η Ελλάδα στο τέλος θα διαμελιστεί από τους σκοπιανούς και τους αλβανούς που θα εγείρουν εδαφικές διεκδικήσεις με τις πλάτες των “συμμάχων” μας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ο κάθε ένας από εμάς είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Χρυσή Αυγή δαγκωτό!

Λ.Κ.

Νεοδημοκράτες ψηφίστε Μητσοτάκη για να έχετε υπουργό Οικονομικών τον Στουρνάρα του Σημίτη

Είμαι πραγματικά εξοργισμένη. Οι σκοπιανοί αναφέρουν μόνο τον όρο “Μακεδονία” στα επίσημα τους πάρε-δώσε και εμείς με τους ανθέλληνες αναρχοσυμμορίτες που μας κυβερνούν σιωπούμε. Ποιος ρώτησε τον Ελληνικό λαό γι’ αυτό το ξεπούλημα του Έθνους μας; Δεν το καταλαβαίνουν ότι βάζουν φωτιά σε μια εξαγριωμένη κοινωνία από την λιτότητα και τα μνημόνια; Ο Έλληνας μπορεί να ανεχθεί την φτώχεια (πόσο μάλλον αν έχει και κάποιο μερίδιο ευθύνης που ψήφιζε τόσα χρόνια αυτούς τους φαταούλες), δεν θα ανεχθεί όμως την προδοσία και το ξεπούλημα της ιστορίας μας. Μετά παραπονιούνται οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες που τους γιουχάρει ο Ελληνικός λαός όπου τους πετύχει στον δρόμο και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Θα έρθουν πολύ χειρότερα γι’ αυτούς. Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, Μακεδονία μόνο Ελληνική!

Δήμητρα Λ.

Ένοχη σιωπή των ΜΜΕ για την δήλωση-ομολογία Μητσοτάκη της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας

Ένας ομοφυλόφιλος, τοξικομανής με μαχαίρι πήγε να ληστέψει ένα κοσμηματοπωλείο, ο ιδιοκτήτης αμύνθηκε μαζί με τους περαστικούς πολίτες και τους αστυνομικούς, ο δράστης απεβίωσε προφανώς από τις ουσίες και τα κοψίματα που είχε από τις τζαμαρίες και οι αριστεροί σαλτιμπάγκοι το έχουν αναγάγει σε “ρατσιστικό” έγκλημα! Ήρωας ο ληστής, στην φυλακή ο οικογενειάρχης που έκανε το λάθος να προστατέψει τον εαυτό του και την περιουσία του. Αυτή είναι η Ελλάδα του 2018, αυτή είναι η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας. Έχουν κάνει το άσπρο μαύρο και μετά τους φταίει το μαύρο που τους ρίχνει ο λαός στις κάλπες.

Χ.Μ.

Πανηγυρισμοί Ζάεφ: Πετύχαμε τους στόχους των σλάβων συμμάχων του ΚΚ€ στον Συμμοριτοπόλεμο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-25-septembriou-2018#ixzz5S3gnH6tw

Exit mobile version