Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η ΝΔ πανηγύριζε για το «μαύρο» στην Χρυσή Αυγή από την ΣΥΡΙΖ-ΕΡΤ

Με ένα δηκτικό άρθρο, υπό τον τίτλο «Σκυλοκαβγάς και Μόρια», ο Υποστράτηγος ε. α. Χρήστος Μπολώσης φρόντισε να δείξει την υποκρισία της ψευτοδεξιάς ΝΔ, που πανηγύριζε για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την κόκκινη ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, ο συντάκτης του άρθρου ανέφερε:

«Για τον σκυλοκαβγά μεταξύ Ν.Δ.-ΕΡΤ και κυβερνήσεως παραπέμπουμε στην πρόσφατη «Ριπή», την αναφερόμενη στον αποκλεισμό του κ. Μαυριά από την κρατική τηλεόραση. Να το ξέρει η…μεγάλή δημοκρατική παράταξη: «Τούμπανα στην γειτονιά σου δέξου τα και στη γωνιά σου» λέει ο πάνσοφος (εκτός από όταν…ψηφίζει) λαός.

Αν νόμιζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έμενε στον αποκλεισμό μόνο της Χρυσής Αυγής, τον οποίο πανηγύρισε η Ν.Δ., τότε γελάστηκε. Έχουμε να δούμε ακόμη πράματα και θάματα.

Θα ενημερώσει κάποιος από το ΓΕΕΘΑ ότι η Μόρια, εκτός από τον παράδεισο των ΜΚΟ και των ευπαθών, έχει και κάποια άλλη, σπουδαιότατη στρατιωτική σημασία ή κάποια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα τσιμπιόμαστε;

Έχουν ακούσει τίποτα για 5η Φάλαγγα; Γιατί επελέγη ο συγκεκριμένος χώρος; Ρωτήθηκε ο στρατός; Εμένα μου λες…»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-h-nd-panhgurize-gia-to-mauro-sthn-chrush-augh-apo-thn-suriz-ert#ixzz5S6Ht6iQz

Exit mobile version