Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «καλή» βία των «δημοκρατών» και η λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής

Η «καλή» βία των «δημοκρατών» και η λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής

Είδαμε προ ημερών την υπόθεση με την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του Σύριζα, Κωνσταντινέας, την οποία ο ίδιος απέδωσε σε «ακροδεξιούς» υπονοώντας «χρυσαυγίτες», κάτι που βεβαίως είναι ψευδές, όπως ήδη είπαμε.

Την «δόξα» του Κωνσταντινέα ζήλεψε και ο βουλευτής της ΝΔ, Καλαντζής, ο οποίος αρχικά βγήκε και είπε ότι τον… «προπηλάκισαν Χρυσαυγίτες» για να το αλλάξει στην πορεία και να το προσθέσει ότι όλο αυτό επρόκειτο περί λεκτική αντιπαράθεσης.

Σύσσωμος ο Τύπος αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχτηκαν οι δύο βουλευτές, εκ των οποίων η μία ήταν μονάχα… λεκτική. Ενδεικτικό είναι το ανυπόγραφο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με το ζήτημα με τον τίτλο «Ο φασισμός δεν κάνει διακρίσεις», όπου γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στην Χρυσή Αυγή, με ξεκάθαρο συκοφαντικό σκοπό.

Όμως, δεν είναι εκεί το ζήτημα, αλλά στο ότι «ο φασισμός δεν κάνει διακρίσεις», αλλά οι «αντιφασίστες» κάνουν σαφέστατες διακρίσεις, γιατί δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι όταν είχε δεχτεί επίθεση ο Συναγωνιστής Γερμενής από 30 κρανοφόρους, η Άντα Ψαρρά της ίδιας εφημερίδας χαιρέκακα έγραφε για «μπερντάκι σε χρυσαυγίτες».

Ξεκάθαρα, λοιπόν, οι «δημοκράτες της ενημέρωσης» παραδέχονται ότι υπάρχει «καλή» και «κακή» βία και εμπρός σε αυτόν τον διαχωρισμό κάνουν διακρίσεις, αλλά όχι συμβιβασμούς…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kalh-bia-twn-dhmokratwn#ixzz5S8JsUN5l

Exit mobile version