Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μεγάλη κονόμα των “ανθρωπιστών” των ΜΚΟ – Όταν η Χρυσή Αυγή έφερνε το θέμα στην Βουλή

Το μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, τον κίνδυνο του οποίου η Χρυσή Αυγή έχει αναδείξει εδώ και δεκαετίες από τα πρώτα κιόλας τεύχη της Λαϊκής Εθνικιστικής εφημερίδας, έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σημείο αντιπαράθεσης για τα χρεοκοπημένα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου”.

Αφορμή στάθηκε τις τελευταίες ημέρες το χάος και η ανομία που επικρατεί στα “hot spot” του ΣΥΡΙΖΑ, τα κονδύλια που τρώνε οι ανεξέλεγκτες ΜΚΟ του Σόρος, αλλά και η πρόσφατη σύλληψη του Πάνου Μωραΐτη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ERCI για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Το δίκτυο της ERCI δρούσε ανεξέλεγκτα από το 2015 και τα μέλη του έφερναν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου έναντι αδράς αμοιβής, που έφτανε τα 2.000 ευρώ το κεφάλι.

Υπενθυμίζουμε πως στο ζήτημα του Πάνου Μωραΐτη είχε αναφερθεί εκτενώς ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ, υπογραμμίζοντας τις λύσεις που είχε προτείνει εδώ και δυο χρόνια ο Λαϊκός Σύνδεσμος με κατάθεση νομοσχεδίου στην Βουλή.

Τέλος, υπενθυμίζουμε στα αποκόμματα του “συνταγματικού τόξου” που δήθεν κόπτονται για την δράση των ΜΚΟ πως πρώτη η Χρυσή Αυγή είχε φέρει το θέμα στην Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-megalh-konoma-twn-anthrwpistwn-twn-mko-otan-h-chrush-augh-eferne-to-thema#ixzz5S8NwdLkA

Exit mobile version