Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Στον κόσμο του» και πάλι ο Τσίπρας: Για λαθρομετανάστες και «γκέι» μίλησε στην Νέα Υόρκη

«Στον κόσμο του» και πάλι ο Τσίπρας: Για λαθρομετανάστες και «γκέι» μίλησε στην Νέα Υόρκη

Πραγματικό ρεσιτάλ εθνομηδενισμού και κοσμοπολιτισμού έδωσε ο Τσίπρας, εμφανιζόμενος το βράδυ της Δευτέρας στην Σύνοδο Κορυφής για την Ειρήνη «Νέλσον Μαντέλα», στο πλαίσιο της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στην Νέα Υόρκη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η Ελλάδα α) βγαίνει από τα προγράμματα της λιτότητας, προστατεύοντας τους πιο αδύναμους, β) εδραιώνει τα δικαιώματα της ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών, ενδυναμώνει τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας, προστατεύει τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας, γ) διαχειρίζεται πρωτοφανείς προσφυγικές ροές, σεβόμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα, δ) επιλύει διεθνείς διαφορές, όπως είναι το ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ».

Τι να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτό το παραλήρημα ανθελληνισμού και παραποίησης της πραγματικότητας του Τσίπρα;

α) Βγήκε πρωθυπουργός με την υπόσχεση ότι θα καταργήσει τα Μνημόνια κι αυτός έφερε ένα τρίτο χειρότερο, εγκλωβίζοντας ακόμη περισσότερο την Πατρίδα και τον Λαό στον μνημονιακό εφιάλτη.

β) Σκοπεύει να μετατρέψει τον Ομοιογενή Λαό της Ελλάδος σε ετερογενή πληθυσμό και την Χώρα σε χώρο με την συνεχή νομιμοποίηση-μονιμοποίηση των λαθρομεταναστών, ενώ ουσιαστικά καθιστά την «LGBT κοινότητα» ως αρμόδιο ρυθμιστή των ηθών της κοινωνίας μας.

γ) Παίζοντας το παιχνίδι της Μέρκελ και άλλων ευρωπαίων, δέχεται να μετατραπεί η Ελλάδα σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών

δ) Έρμαιο στα γεωπολιτικά σχέδια των ΗΠΑ και της ΕΕ και ταυτιζόμενος επί της ουσία με τις επιδιώξεις των σκοπιανών, παραχωρεί το Ιερό Όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σφετεριστές της.

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει (και) τον Τσίπρα ως έναν πρόθυμο συνεργάτη των ξένων δυνάμεων που εκμεταλλεύονται την Ελλάδα και ως ένα συνειδητό ανθέλληνα που απεχθάνεται την Πατρίδα και τον Λαό και την νοοτροπία «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», η οποία κράτησε ζωντανό το Έθνος μας στην πορεία των αιώνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ston-kosmo-tou-kai-pali-o-tsipras.-gia-lathrometanastes-kai-gkei-milhse-sth#ixzz5SCYILd4T

Exit mobile version