Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανήλικος λαθρομετανάστης δράστης κλοπής με πλούσια λεία στην Μόρια της Λέσβου

Ανήλικος λαθρομετανάστης δράστης κλοπής με πλούσια λεία στην Μόρια της Λέσβου

Την… ευγνωμοσύνη του προς την Χώρα μας που τον υποδέχθηκε ως «πρόσφυγα» (;) φαίνεται ότι ήθελε να δείξει ένας 14χρονος αλλοδαπός με ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο.

Χρειάστηκαν έναν μήνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης να ταυτοποιήσουν τον δράστη μιας κλοπής με ιδιαίτερα πλούσια λεία σε μετρητά και είδη διατροφής, η οποία είχε γίνει σε μια επιχείρηση στην Μόρια της Λέσβου. Όταν τα κατάφεραν, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι είναι μόλις 14 χρόνων.

Ο ανήλικος είναι λαθρομετανάστης που φιλοξενείται στο “hot spot” της Μόριας και στην ίδια περιοχή λειτουργεί η επιχείρηση, της οποίας την είσοδο είχε παραβιάσει και είχε αρπάξει από μέσα «ζεστά» μετρητά ύψους 4.600 ευρώ και διάφορα προϊόντα άμεσης κατανάλωσης αξίας 2.200 ευρώ, κυρίως τρόφιμα!

Ωστόσο, τα ίχνη που άφησε ο μικρός οδήγησαν τους ειδικούς του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Αιγαίου στην ταυτοποίησή του. Ήδη, σε βάρος του ανήλικου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται αν είχε «χτυπήσει» και άλλα μαγαζιά στην ευρύτερη περιοχή.

Μια ακόμη είδηση, η οποία θα δυσαρεστήσει τους «επαγγελματίες» του «αντιρατσισμού» και της «αλληλεγγύης», καθώς το προφίλ του δράστη δεν εξυπηρετεί καθόλου τις ιδεοληψίες τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/14chronos-lathrometanasths-drasths-klophs-me-plousia-leia-sthn-moria-ths-le#ixzz5SCZhzlm8

Exit mobile version