Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης παραμένει συνεργάτης του Μητσοτάκη!

«Βόμβα» από εφημερίδα προσκείμενη στην ΝΔ: Αποκαλύπτει ότι ο Μητσοτάκης συνεχίζει να έχει ως συνεργάτη τον κατηγορούμενο για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη, του οποίου την γνώμη «μετρά πολύ»!

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο κατηγορούμενος για παιδεραστία πρώην βουλευτής Κερκύρας Νίκος Γεωργιάδης παραμένει (έστω και κρυφά) στενός σύμβουλος και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφονται για την περίπτωσή του σε εφημερίδα φίλα προσκείμενη στην ΝΔ, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα εσωτερικά του κόμματος, όπου διαβάζουμε τα εξής: «Εκτός από το επίσημο επιτελείο υπάρχει και το μυστικό. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη, επιλεγμένοι κορυφαίοι συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ. συνεδριάζουν τακτικά στο νεοστρατηγείο που στήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πέριξ της περιοχής του Φιξ, στην οδό Καλλιρόης. Βασικό στέλεχος του μυστικού επιτελείου, ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ. Νίκος Γεωργιάδης, την άποψη του οποίου μετρά πολύ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η φιλοσοφία του αποτυπώνεται ουκ ολίγες φορές και στις ομιλίες του Κυριάκου».

Το κείμενο συνοδεύεται από φωτογραφία του Γεωργιάδη και βεβαίως τα ερωτήματα που τίθενται είναι καίρια και καυτά:

α) Αληθεύει, τελικά, ότι ο κατηγορούμενος για μια τόσο αισχρή πράξη (η μόνη που τον υπεράσπισε, θυμίζουμε, είναι η Άντα Ψαρρά, σύζυγος του Δημήτρη Ψαρρά στην φυλλάδα των συντακτών) παραμένει ακόμη σύμβουλος του Μητσοτάκη;

β) Αν όντως συμβαίνει αυτό, γιατί «στα κρυφά»; Τόσο… περήφανοι είναι στην ΝΔ για τον συνεργάτη του νυν αρχηγού τους;

γ) Τι είδους «φιλοσοφία» εκκρίνει ο Γεωργιάδης (του οποίου την άποψη «μετρά πολύ» ο επικεφαλής του) ώστε να την χρησιμοποιεί ο Μητσοτάκης στις ομιλίες του;

δ) Τι γίνεται με την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του Γεωργιάδη; Πότε θα εκδικασθεί; Γιατί αν όντως πάει για «κουκούλωμα» η υπόθεση, όπως έντονα ακούγεται, τότε μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο νομικής πολιτικής και (κυρίως) ηθικής σημασίας.

Εάν το περιεχόμενο του δημοσιεύματος δεν διαψευστεί ΑΜΕΣΑ από την ΝΔ, τότε ο Μητσοτάκης ουσιαστικά δεν νοιάζεται στο ελάχιστο για τις βαρύτατες κατηγορίες που βαραίνουν τον (πολύτιμο, όπως φαίνεται) συνεργάτη του, με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται αυτό για το ήθος του ανθρώπου που φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Ελλάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bomba-apo-efhmerida-proskeimenh-sthn-nd.-apokaluptei-oti-o-mhtsotakhs#ixzz5SEOEtkPD

Exit mobile version