Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα επίδειξη ανθελληνισμού από τον μπολσεβίκο Κουτσούμπα: «Απαράδεκτο το σύνθημα “η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική”»! BINTEO

YouTube Poster

«Ο λύκος κι αν γέρασε…». Η λαϊκή αυτή ρήση ταιριάζει «γάντι» στο «κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας», το ΚΚΕ, το οποίο φέτος κλείνει 100 χρόνια εθνοπροδοτικής δράσης. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι εκπρόσωποι των άλλοτε υποτακτικών του Κρεμλίνου, που ενώ το κεντρικό κατάστημα «κατέβασε ρολά», το παράρτημά του στην Ελλάδα υφίσταται ακόμη, συνεχίζουν να δείχνουν τον μόνιμα ανθελληνικό χαρακτήρα του.

Έτσι, λοιπόν, ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα νυν δερβέναγας του κομματικού μαγαζιού του Περισσού, Δημήτρης Κουτσούμπας, φρόντισε, για μια ακόμη φορά, να δείξει πόσο αυτός και το κόμμα του ενοχλούνται από το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική». Να τι δήλωσε, ανάμεσα σ’ άλλα, ο ηγετίσκος του «αντισυστημικού» ΚΚΕ, το οποίο βρίσκει μόνιμα θέση στα τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής, σε αντίθεση με την «συστημική» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία είτε θα αποκλεισθεί πλήρως είτε θα εξυβρίζεται και θα συκοφαντείται, δίχως την παραμικρή δυνατότητα παρέμβασης και απάντησης:

«Εμείς ξέρετε έχουμε εναντιωθεί σε όλα αυτά τα συλλαλητήρια που έχουν εθνικιστικό και αλυτρωτικό περιεχόμενο απ’ τη σκοπιά τη δική μας, εδώ στην Ελλάδα. Γιατί, όταν λες «η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική», παραβλέπεις ότι υπάρχει και γεωγραφικό μέρος της παλιάς Μακεδονίας που σήμερα ανήκει στην ΠΓΔΜ και στη Βουλγαρία. Αυτό είναι το μοίρασμα που έγινε.  Αν αυτοί προτείνουν αλλαγές συνόρων, δηλαδή να διεκδικήσει για παράδειγμα η Ελλάδα, η ελληνική άρχουσα τάξη έδαφος απ’ την παλιά Μακεδονία τη γεωγραφική, αυτό είναι απαράδεκτο. Μπαίνουμε σε άλλες λογικές, σε λογικές αλλαγής συνόρων». 

Δεν μας παραξενεύουν τα λόγια του μοσχαναθρεμμένου (εκ της Μόσχας, όχι του μοσχαριού…) Κουτσούμπα. Απλώς, συνεχίζει την μειοδοτική παράδοση του ΚΚΕ στην Μικρά Ασία, την Βόρειο Ήπειρο, την Μακεδονία, την Κύπρο. Θεωρεί ως «απαράδεκτο» την προσπάθεια απελευθέρωσης κατεχόμενων Ελληνικών εδαφών. Ευτυχώς που το 1912-13 ο Ελληνικός Στρατός δεν είχε την νοοτροπία αυτή του μπολσεβίκου Κουτσούμπα και των ομοίων του και απελευθέρωσε την Μακεδονία ΜΑΣ από τους τούρκους δυνάστες, ενώ ταυτόχρονα απέκρουσε νικηφόρα και τις βουλγαρικές προκλήσεις.

Το εθνοπροδοτικό ΚΚΕ, που (και) το 1949 θα φρόντιζε για την δημιουργία «σλαβομακεδονικού» κράτους δεν δικαιούται να ομιλεί. Με όσο «αποσμητικό» ψευτοπατριωτισμού κι αν το ραντίσουν, η βρώμα και η δυσωδία, από την μόνιμη σχέση του με την αποχέτευση της εθνοπροδοσίας, δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από πάνω του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epideijh-anthellhnismou-apo-ton-mpolsebiko-koutsoumpa-aparadekto-to-sun#ixzz5SJFl8eV3

Exit mobile version