Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δόγμα Σύριζα: ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών που συνέλαβαν τον ληστή της Ομόνοιας διέταξε η Γεροβασίλη!

Αφού η ανεπίσημη έντυπη έκφραση της κυβέρνησης, η φυλλάδα των συντακτών, έβγαλε «βίντεο-ντοκουμέντο» με το «λιντσάρισμα του Ζακ» από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, δεν υπήρχε αμφιβολία για την αντίστοιχη κίνηση της κυβέρνησης.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι «το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας εμφανίζει σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό. Πράξεις και συμπεριφορές που δεν είναι ανεκτές από την κοινωνία, ούτε από την έννομη τάξη. Είναι αυτονόητο ότι αμέσως θα προχωρήσει η σχετική έρευνα». Αυτό που είναι αυτονόητο βρίσκεται στην «πολιτικά ορθή» αντίληψη της κυβέρνησης απέναντι στην πραγματικότητα και την κοινωνία.

Οι αστυνομικοί έκαναν «το λάθος» να φερθούν σ’ έναν οπλισμένο ληστή όπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις και όχι σαν να είχαν μπροστά τους έναν «ακτιβιστή» πρότυπο για τα δεδομένα και τις αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μήνυμα που περνάει στους υπόλοιπους αστυνομικούς, δια μέσου της ταλαιπωρίας που θα υποστούν οι συνάδελφοί τους, που δεν φέρθηκαν «με το γάντι» σε έναν ευρισκόμενο σε αμόκ άνθρωπο (και ως εκ τούτου εντελώς απρόβλεπτο στις κινήσεις του), είναι σαφές: «Καθίστε στα αυγά σας» και μην διανοηθείτε να πράξετε παρομοίως σε ανάλογες περιπτώσεις, ειδικά αν ο θύτης ανήκει σε κάποια «ευπαθή κοινωνική ομάδα».

Το δόγμα της πλήρους αδράνειας της Αστυνομίας, όμως, θα το πληρώσει ο απλός πολίτης. Αυτός που συντηρεί την Γεροβασίλη και τους ομοίους της στην κυβέρνηση για να παίρνουν αποφάσεις τουλάχιστον αμφιλεγόμενες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ereuna-se-baros-twn-astunomikwn-pou-sunelaban-ton-lhsth-ths-omonoias-proanh#ixzz5SJGcZypj

Exit mobile version