Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρισμοί Ζάεφ πριν το δημοψήφισμα: «Η Μακεδονία είναι εδώ»! Το μεγαλύτερο δώρο μας έκανε ο Τσίπρας

Πανηγυρισμοί Ζάεφ πριν το δημοψήφισμα: «Η Μακεδονία είναι εδώ»! Το μεγαλύτερο δώρο μας έκανε ο Τσίπρας

Να φύγει και να μην ξανάρθει λένε για το δημοψήφισμα των Σκοπιανών οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους, αφού κάθε προεκλογική συγκέντρωση που γίνεται αποκαλύπτεται ολοένα και πιο έκδηλα η προδοσία τους. Ιδιαίτερα από την στιγμή που η «σκληρή» σκοπιανή αντιπολίτευση ξεκίνησε την «κωλοτούμπα» της αποδεχόμενη ότι η προδοσία των Πρεσπών εκπληρώνει το σύνολο των σκοπιανών επιδιώξεων.

Στην χθεσινή ομιλία του Ζάεφ στο Κρούσεβο, λοιπόν, ο σκοπιανός πρωθυπουργός ανέφερε ότι «Η “Μακεδονία” είναι εδώ» και τόνισε ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» διασφαλίζει «μια αιώνια αναγνώριση της ταυτότητας και της γλώσσας μας. Είμαι σίγουρα ότι αυτό που πετύχαμε με την επίτευξη της συμφωνίας με την Ελλάδα είναι η πραγματοποίηση όλων όσων ήθελαν οι πρόγονοί μας».

Ακολούθως κάλεσε τους πολίτες των Σκοπίων να σπεύσουν μαζικά στις κάλπες και να υπερψηφίσουν την συμφωνία, καθώς «θα είναι αυτό το μεγαλύτερο δώρο για τα γενέθλιά σας την επόμενη εβδομάδα», εννοώντας ως δώρο την προδοσία του Τσίπρα, αλλά και του Μητσοτάκη, ο οποίος από τώρα έχει δεσμευτεί ότι θα σεβαστεί και θα εφαρμόσει αυτό το αίσχος.

Ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που έχει δεσμευτεί στην έμπρακτη καταγγελία και ακύρωση αυτής της αισχρής προδοσίας είναι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/soou-zaef-prin-to-dhmopshfisma-h-makedonia-einai-edw-to-megalutero-dwro-mas#ixzz5SKDJxqjw

Exit mobile version