Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γυναίκα περιπτερούχος αφόπλισε ληστή – Ευτυχώς αυτή δεν πάει κατηγορούμενη…

Μια είδηση αστυνομικού περιεχομένου, που είδε το (όποιο) φως της δημοσιότητας, δημιουργεί συνειρμούς και συγκρίσεις με την πρόσφατη ιστορία ληστείας στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Με την σιγουριά που του έδιναν τα καλυμμένα χαρακτηριστικά του και το μαχαίρι που κρατούσε, επιχείρησε να ληστέψει ένα περίπτερο στον Πύργο ένας άγνωστος, μέχρι στιγμής, κακοποιός. Όμως, βρήκε μπροστά του την ιδιοκτήτρια που αψήφισε τον κίνδυνο και αποδείχθηκε ιδιαίτερα θαρραλέα και ψύχραιμη!

Μόλις είδε το μαχαίρι, η εργαζόμενη το… άρπαξε με το χέρι της και το τράβηξε, αφήνοντας σύξυλο τον κακοποιό που το είδε να γλιστράει μέσα από την παλάμη του! Ο επίδοξος ληστής αιφνιδιάστηκε, τα έχασε και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τα σχέδιά του! Η περιπτερούχος, που τραυματίστηκε στο χέρι από την λάμα του μαχαιριού, πήγε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της γύρω περιοχής, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τον δράστη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου για απόπειρα ληστείας, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ευτυχώς, για την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, που ο ληστής αποδείχτηκε θρασύδειλος και εξαφανίστηκε. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν πάνω στην προσπάθειά της να τον αφοπλίσει δεν τραυματιζόταν αυτή, αλλά τον τραυμάτιζε ή του έκανε κάτι πολύ χειρότερο. Αν μάλιστα, ο ληστής είχε κι αυτός κοινά… κοινωνικά χαρακτηριστικά με τον νεκρό ληστή της Ομόνοιας, τότε η ιδιοκτήτρια θα έπρεπε να κάνει… την προσευχή της, καθώς το πιο πιθανό θα ήταν να επαναλαμβανόταν το παράδοξο έργο που βλέπουμε από την περασμένη εβδομάδα.

Δηλαδή, η ιδιοκτήτρια θα ριχνόταν στο «πυρ το εξώτερον», ενώ ο ληστής θα είχε την αμέριστη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ, της νεολαίας του και γενικότερα όλων των «προοδευτικών», οι οποίοι θα πέταγαν στον κάλαθο των αχρήστων την πολύ σημαντική «λεπτομέρεια»: ότι δηλαδή κάποιος πήγε να ληστέψει ένα περίπτερο και η ιδιοκτήτριά του αμύνθηκε της περιουσίας της, όπως όφειλε να κάνει.

Μπορεί στην περίπτωση της Ομόνοιας να υπάρχει, δυστυχώς, ένα πολύ τραγικό περιστατικό (κάθε θάνατος συνιστά τραγωδία), δεν υπάρχει όμως δολοφονία καθώς η λέξη αυτή συνιστά σύζευξη δόλου και φόνου. Ο κοσμηματοπώλης δεν είχε δόλο και η ιατροδικαστική έκθεση ήταν σαφής στο ότι ο θάνατος του Ζαχαρία Κωστόπουλου δεν επήλθε από τα χτυπήματα του κοσμηματοπώλη.

Γι’ αυτό, άλλωστε, και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Όλα τ’ άλλα δεν είναι παρά υπερβολικές ακρότητες των εκπροσώπων της «πολιτικής ορθότητας», οι οποίοι φροντίζουν να δείχνουν ότι έχουν χάσει κάθε ίχνος επαφής τόσο με την πραγματικότητα όσο και με την σοβαρότητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gunaika-peripterouchos-afoplise-lhsth.-eutuchws-auth-den-paei-kathgoroumenh#ixzz5SOznY74M

Exit mobile version