Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ράπερ» στην Γαλλία προτρέπει να σκοτώσουν τα λευκά μωρά και να κρεμάσουν τους γονείς! Σιωπή από την κλίκα των “αντιρατσιστών”

Το τραγούδι με τίτλο σαφούς προτροπής εξόντωσης «Hang white people» («κρεμάστε τους λευκούς») κάποιου «ράπερ» ονόματι Νικ Κόνραντ προτρέπει με τους στίχους του τον κόσμο «να σκοτώσει λευκά μωρά και να κρεμάσει τους γονείς τους»!

Το «τραγούδι» συνοδεύεται και από 9 λεπτών διάρκειας βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στο YouTube. Σε αυτό, ο «ράπερ» και ένας ακόμη πυροβολούν και βασανίζουν έναν λευκό άνδρα, ενώ στην συνέχεια τον αναγκάζουν να δαγκώσει το πεζοδρόμιο και τον κλωτσούν στο κεφάλι πριν να τον κρεμάσουν!

Οι «ανδραγαθίες» του ρατσιστή «ράπερ» έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση ακόμη και τις «αντιρατσιστικές» οργανώσεις της Γαλλίας, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Κολύμπ αναγκάστηκε να καταδικάσει τους στίχους του τραγουδιού, χαρακτηρίζοντάς τους αποτρόπαιους και αισχρούς, ενώ τόνισε ότι την συνέχεια θα δώσουν οι δικαστικές αρχές. Ακόμη και στην χώρα υπόδειγμα «πολιτικής ορθότητας» την Γαλλία, είναι αναγκασμένοι να κρατήσουν κάποια προσχήματα.

Αντιθέτως, στην Ελλάδα οι ρατσιστές της απανταχού αριστεράς που παριστάνουν τους «αντιρατσιστές» δεν αντιμετωπίζουν κανέναν νομικό πρόβλημα όταν σε μόνιμη βάση χρησιμοποιούν πανό, αυτοκόλλητα, στένσιλ και περιοδικά με συνθήματα που παραπέμπουν σε δολοφονίες ανθρώπων, όπως «κρεμάλα στους φασίστες», «Στον Μελιγαλά έγινε η μισή δουλειά», «καλός φασίστας μόνο ο νεκρός», «όλοι οι φασίστες στο νεκροτομείο» και άλλα παρεμφερή.

Το τμήμα αντιμετώπισης κατά της ρατσιστική βίας, ο εισαγγελέας κατά του Ρατσισμού, η γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και όλοι όσοι έχουν θέσεις σε τέτοιου είδους φορείς σιωπούν χαρακτηριστικά, δίνοντας στα θρασύδειλα υποκείμενα του «αντιφασισμού» περισσότερο θάρρος για να προπαγανδίζουν την εξολόθρευση όποιων αυτοί, με τα δικά τους διεστραμμένα κριτήρια, θεωρούν ως «φασίστες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chamos-sthn-gallia-me-raper-pou-protrepei-skotwste-leuka-mwra-kremaste-tous#ixzz5SP3XB2Wq

Exit mobile version