Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βράβευσαν τον Τσίπρα στην Αμερική, επειδή κρατά ανοιχτή την κερκόπορτα της λαθρομετανάστευσης

Βράβευσαν τον Τσίπρα στην Αμερική, επειδή κρατά ανοιχτή την κερκόπορτα της λαθρομετανάστευσης

Με νέες προκλητικές του δηλώσεις, ο Αλέξης Τσίπρας φροντίζει, για μια ακόμη φορά, να υπενθυμίσει ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι εντελώς ανοιχτά για όποιον επιθυμεί να τα περάσει παράνομα.

Μιλώντας κατά την διάρκεια του Ετήσιου Δείπνου της Global HopeCoalition, όπου και βραβεύτηκε(!) για την στάση της Ελλάδας στην «προσφυγική κρίση», ανάμεσα σ’ άλλα, είπε και τα εξής: «Είμαστε υπερήφανοι γιατί την ώρα που σε άλλες χώρες στην Κεντρική Ευρώπη έχτιζαν τοίχους και φράχτες, οι Έλληνες άνοιγαν τις καρδιές τους».

Με άλλα λόγια, ο Τσίπρας φροντίζει εκ νέου να υπενθυμίζει ότι στην Ελλάδα μπορεί να μπει ανεμπόδιστα και χωρίς τον κίνδυνο επιστροφής του, οποιοσδήποτε αλλοδαπός το επιθυμεί. Και βεβαίως, η βράβευση του Τσίπρα μας θυμίζει την Ιστορία με το προτεινόμενο νόμπελ για τις τρεις γιαγιάδες από τη Λέσβο που τάιζαν με μπιμπερό ένα «προσφυγόπουλο».

Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς η Λέσβος πλημμύρισε με λαθρομετανάστες, με τους κατοίκους του νησιού να ζουν πλέον σε μόνιμο καθεστώς ανασφάλειας και φόβου. Να υποθέσουμε ότι και με την σειρά τους οι δηλώσεις του Τσίπρα προμηνύουν την έλευση ενός νέου κύματος λαθρομετανάστευσης;

ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brabeusan-ton-tsipra-sthn-amerikh-epeidh-krata-anoichth-thn-kerkoporta-ths#ixzz5SP4yFpe4

Exit mobile version