Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Συμπαραστάτης του ληστή της Ομόνοιας και του Λαφαζάνη η Δούρου – Σιωπή για τα φλέγοντα ζητήματα!

Παρασκευή 28/09/18

Στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής η διοικούσα αρχή έφερε προς έγκριση δύο ψηφίσματα συμπαράστασης για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Ζακ Κωστόπουλο!

Η παράταξη της κας Δούρου που κρυβόταν 36 ημέρες έπειτα από την καταστροφή στο Μάτι και δεν έχει βρει έστω μία λέξη να πει για τους συμπολίτες μας που δολοφονούνται από κάθε λογής εγκληματίες, έδειξε τώρα πρωτοφανή αντανακλαστικά για δύο υποθέσεις που προφανώς και δεν είναι της αρμοδιότητας της.

Φαίνεται όμως πως η παρέα που δυστυχώς ασκεί την διοίκηση της περιφέρειας Αττικής εξακολουθεί να νομίζει πως βρίσκεται ενώπιον κομματικού ακροατηρίου.

Αντί λοιπόν να μας κάνετε επίδειξη της θολοκουλτούρας και της ιδεοληψίας σας, φροντίστε έστω τους τελευταίους μήνες της διοίκησης σας να ασχοληθείτε λίγο με τα προβλήματα των συμπολιτών μας που πλήττονται βάναυσα από τις πολιτικές πρακτικές των ομόσταυλων σας.

Και δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε ξανά την οφθαλμοφανή ταυτόχρονα διάθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, πάγια τακτική εξάλλου για την περιφέρεια Αττικής η οποία μονίμως ψάχνει τρόπους να αποδράσει από την δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών.

Όπως και να έχει επαναλαμβάνουμε πως ο τρόπος λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου και άσκησης διοίκησης από την περιφέρεια Αττικής επ ουδενί δεν εκφράζει την παράταξη μας αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Ευτυχώς πλησιάζουν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οπότε και θα απαλλαγούμε οριστικά από την λαίλαπα της «πρώτης φορά αριστερά» …

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-sumparastaths-tou-lhsth-ths-omonoias-kai-tou-l#ixzz5SP5BnhQM

Exit mobile version