Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Ο… εισαγγελέας Δρίτσας έχει βγάλει καταδικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Αποστομωτική απάντηση έδωσε για μια ακόμη φορά η Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια στους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ που φιμώνουν την Χρυσή Αυγή και έχουν ήδη βγάλει καταδικαστική απόφαση για τους Έλληνες Εθνικιστές κατά παράβαση του τεκμηρίου της αθωότητας.

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου η Συναγωνίστρια Ζαρούλια άδραξε την ευκαιρία να επισημάνει τον πανικό του συστήματος από την άνοδο της Χρυσής Αυγής και όταν ο προεδρεύων Δρίτσας επανέλαβε το κομμουνιστικό τροπάριο της “εγκληματικής οργάνωσης” του απάντησε καταλλήλως ότι αφού έχει ήδη βγάλει καταδικαστική απόφαση, δεν χρειάζεται να συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής!

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση:

“Πριν αναφερθώ στα του νομοσχεδίου, επειδή συνεχίζετε με περισσό θράσος τις προκλήσεις, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής: Ο πανικός ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος από την Αριστερά μέχρι τη Δεξιά και η αναστάτωση που έχει προκαλέσει η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή με την ψήφο του ελληνικού λόγου είναι παραπάνω από φανερή από τις σπασμωδικές σας αντιδράσεις. Χρειάστηκε να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή με δημοκρατικές διαδικασίες για να ξεσκεπάσει την υποκρισία σας που υποδύεστε  τους δημοκράτες, όντας βαθύτατα αντιδημοκράτες και όχι μόνο το δείχνετε σε κάθε ευκαιρία, αλλά το επιβεβαιώνετε κιόλας με τη  στάση σας.

Το ότι άδειασε η αίθουσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου χθες,  δεν σας τιμά ως δημοκράτες που διατείνεστε ότι είσθε. Χαίρομαι, γιατί κατ’ αυτό εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Το ζητούμενο δεν είναι να ακούσουν την ομιλία μου μια γκρούπα εγκάθετων που κάνουν ό,τι θέλουν ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού μέσα και έξω στο κοινοβούλιο, όπως επί παραδείγματι αυτή τη στιγμή να έχει Αντιπρόεδρο της Βουλής ένα κόμμα με πέντε βουλευτές, ενώ η Χρυσή Αυγή με 15 Βουλευτές να την έχετε αποκλείσει.

Το ζητούμενο είναι να απευθυνθώ στον ελληνικό λαό, μέσω της Επιτροπής αυτής που είναι δημόσια, γιατί ως γνωστόν η Χρυσή Αυγή δεν έχει άλλο μέσο επικοινωνίας με τον ελληνικό λαό, λόγω της ψευτοδημοκρατίας σας, η οποία έχει φροντίσει να κλείσει όλες τις διόδους επικοινωνίας με τους συμπατριώτες μας. Όσο για το ποιος έχει γυρίσει την πλάτη σε ποιον, θα το αντιληφθείτε στις επόμενες εκλογές. Ήδη ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος και δεν τολμά να κάνει καμία δημόσια εμφάνιση, αν δεν τον προστατεύουν τα ΜΑΤ, τα οποία και αυτά θα καταργούσατε.

Σε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή είναι αθώα, αλλά φυσικά εσείς που υποστηρίζετε ληστές και κόκκινους τρομοκράτες, δεν σέβεστε το τεκμήριο της αθωότητας και έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια κατόπιν μιας πολιτικής σκευωρίας, ενώ εσείς έχετε ουκ ολίγα συντρόφια καταδικασμένα με τελεσίδικες αποφάσεις για εγκληματικές πράξεις και ακόμη περισσότερα ασύλληπτα, που διαφεύγουν της δικαιοσύνης, που έχουν διαπράξει δολοφονίες όπως αυτή των συναγωνιστών μας Φουντούλη και Καπελώνη. Ο κομμουνισμός είναι τοις πάσι γνωστό, ότι δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο. Ο κομμουνισμός αιματοκύλησε τον κόσμο όλο. Τα χρήματα ξεπερνούν τα 100 εκατ. παγκοσμίως. Η ανθρωπότητα δεν ξεχνά τις δολοφονίες των κομμουνιστών. Ο σταλινισμός δεν θα περάσει!

Παραχωρήσατε το όνομα της Μακεδονίας μας, ετοιμάζεστε να ξεπουλήσετε τη Θράκη, εγκαταλείπετε τα αδέλφια μας τους Βορειοηπειρώτες στις ορέξεις των Αλβανών και έχετε ήδη εγκαταλείψει την Κύπρο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πατριωτισμός των Ελλήνων δεν κάμπτεται από αυτούς που παραδίδουν “γη και ύδωρ”.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο, είχα μείνει στο άρθρο 21, που αφορά τιμολόγια υπηρεσιών υδατοδρομίων. Η διαμόρφωση των τιμολογίων δεν υπόκειται σε κανέναν έλεγχο και περιορισμό και θα διαμορφώνεται από το φορέα λειτουργίας υδατοδρομίου, με στόχο την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του. Συνεπώς, βάσει των κανόνων του ελεύθερου ανταγωνισμού, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το χαμηλό κόστος και κατά πόσον, θα αντέχει το κόστος το βαλάντιο του μέσου Έλληνα φορολογούμενου πολίτη. Συνεπώς, θα πρέπει να υπάρξει προβλέψιμη ώστε να μην αντίκειται στο άρθρο 101 του Συντάγματος, κατά το οποίο ο νομοθέτης υποχρεούται να λάβει υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες των νησιωτικών και ορεινών περιοχών, μεριμνώντας για την ανάπτυξή τους.

Το άρθρο 22 αφορά τα τέλη λειτουργίας υδατοδρομίου. Ορίζεται πως το τέλος αναχωρούντων επιβατών είναι 5% του καθαρού ναύλου και με απόφαση του Υπουργού Υποδομών θα θεσπιστεί το τέλος ανά σκέλος πτήσης. Τα δύο τέλη είναι υπέρ του Υπουργείου και όχι του δημοσίου ή των οικείων δημοτικών ΟΤΑ και ουσιαστικά, θα πηγαίνει κατευθείαν στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου και θα χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση των υδατοδρομίων, αφού μιλάμε για έργα κατασκευής, συντήρησης, ηλεκτρονικών συστημάτων, την επιδότηση γραμμών υδροπλάνων σε προορισμούς απομακρυσμένων νησιών ή περιορισμένης επιβατικής κίνησης. Συνεπώς, οι ιδιώτες θα εκμεταλλεύονται τα υδατοδρόμια, αλλά το κράτος θα πληρώνει για αυτά. Αυτό που προτείνετε στερείται λογικής, θα πρέπει να διευθετηθεί με διαφορετικό τρόπο.

Το άρθρο 27 αφορά τα υδάτινα πεδία, προβλέπει τη χρήση υδάτινων πεδίων, δηλαδή η δυνατότητα προσθαλάσσωσης ενός υδροπλάνου σε θαλάσσιες περιοχές, όπου δεν λειτουργούν τα υδατοδρόμια και σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπολογίζεται ότι αποτελεί το 50% της δραστηριότητας των υδροπλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάταξη αυτή μπήκε και βγήκε πολλές φορές στο νομοσχέδιο. Βέβαια, με την παρούσα διάταξη ευνοούνται οι επενδυτές, αφού ικανοποιούνται οι πτήσεις τσάρτερ, μεταφέροντας τους επιβάτες σε προορισμούς της επιλογής τους και διευκολύνοντας την πρόσβαση σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος.

Το άρθρο 29 αφορά την ίδρυση και λειτουργία υδατοδρομίου από δημόσιους φορείς. Παρέχει τη δυνατότητα ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου από το δημόσιο, εφόσον δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος φορέας. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι προτεραιότητα έχουν οι επενδυτές για τους προορισμούς που τους ενδιαφέρουν και οι λοιποί, δηλαδή, τα απομονωμένα νησιά, οι άγονες γραμμές μένουν στο δημόσιο. Δημιουργείτε μόνοι σας επενδύσεις δύο ταχυτήτων και αυτομάτως, υποβαθμίζετε τη συμμετοχή του δημοσίου στη διαδικασία. Οι επενδυτές που θα έχουν υπό την εκμετάλλευση και επίβλεψη τους, τους πιο τουριστικούς προορισμούς θα είναι οι καλοί και το κράτος θα είναι το κακό. Αν κάτι δεν πάει καλά με μια μεταφορά σε ένα απομονωμένο νησί ή σε μια άλλη δυσπρόσιτη περιοχή και αναμφισβήτητα τότε θα λένε όλοι για κρατική ολιγωρία, για εγκατάλειψη κ.λπ..

Το μέρος β΄, άρθρα 34 – 49, αφορά θέματα αστικών οδικών μεταφορών στο πλαίσιο εφαρμογής του κανονισμού 1370/2007. Για την ανάθεση του μεταφορικού έργο στις πόλεις, πλην της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, προβλέπονται διαγωνισμοί με τη χορήγηση αποκλειστικού δικαιώματος εκμετάλλευσης ή και αποζημίωση. Εξάλλου, αυτές συγκαταλέγονται στις Υπηρεσίες Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος, άρθρο 36, δηλαδή πρέπει να προσφέρονται απρόσκοπτα και χωρίς διακρίσεις. Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα υπογράφει τις συμβάσεις και με απόφασή του θα καθορίζονται οι ανώτατες τιμές χρέωσης των επιβατών, βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, άρθρο 37. Απευθείας ανάθεση προβλέπεται μόνο στην περίπτωση που συντρέχει διακοπή η κίνδυνος διακοπής της υπηρεσίας, άρθρο 47. Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε αντίθετοι στην πολιτική των απευθείας αναθέσεων, καθώς ενισχύει το καθεστώς αδιαφάνειας.

Μέρος Γ – Λοιπές διατάξεις. Το άρθρο 51 αφορά ρυθμίσεις θεμάτων Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων. Τροποποιούνται διατάξεις που αφορούν στη λειτουργία της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων, ενός Ν.Π.Ι.Δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που συνεστήθη με το ν.4233/2014. Επανακαθορίζονται η σύνθεση των μελών της Αρχής, τα τέλη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Αρχής, ανά φορέα διαχείρισης αερολιμένα, θέματα που ρυθμίζονται με τον Κανονισμό Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας, θέματα που αφορούν τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Τα προβλήματα της Αρχής είναι πολλά και λειτουργεί χωρίς μόνιμο προσωπικό, ενώ το επιχειρησιακό της έργο υποστηρίζεται με συμβάσεις έργου, ετήσιας διάρκειας από εξωτερικούς συνεργάτες και υπάρχει διαγωνισμός του ΑΣΕΠ, που παραμένει σε αναστολή.

Με τις διατάξεις του παρόντος δημιουργούνται 25 νέες μόνιμες θέσεις και δύο εξ αυτών θα καλυφθούν από νομικούς. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι πρόκειται ακόμη μια φορά για βόλεμα ημετέρων πάντα με στόχο τη διασφάλιση της απρόσκοπτης και διακοπής λειτουργίας της Αρχής. Σε ό,τι αφορά στα άρθρα, επιφυλασσόμαστε για την Ολομέλεια”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-o…-eisaggeleas-dritsas-echei-bgalei-katadikastikh-apofash#ixzz5SP78oopq

Exit mobile version