Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δόγμα Σύριζα: Η «κακή βία» σε βάρος ενός ληστή και η «καλή βία» κατά γυναικόπαιδων και ηλικιωμένων

Δόγμα Σύριζα: Η «κακή βία» σε βάρος ενός ληστή και η «καλή βία» κατά γυναικόπαιδων και ηλικιωμένων

Η βαθύτατη υποκρισία που διέπει όλες τις «φυλές» και τις μορφές του  αριστερού «δικαιωματισμού» ξεσκεπάστηκε (και) με το περιστατικό της ληστείας στην Ομόνοια.

Όλοι αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν επειδή οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν οπλισμένο με μαχαίρι άνθρωπο που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, όχι προσφέροντάς του …τριαντάφυλλα, αλλά με «βία», μπορούν να μας πουν τι έκαναν όταν τα ΜΑΤ χτυπούσαν βάναυσα και έριχναν χημικά σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ΜΑΣ τον περασμένο μήνα στην Θεσσαλονίκη;

Τι έκαναν όταν κάποιοι επίορκοι αστυνομικοί χαρακτήριζαν ως «Βούλγαρους» τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια και έλεγαν χαιρέκακα «καλά σας κάνει ο Τσίπρας»; Απολύτως τίποτα… «Δεκάρα» δεν δίνουν για τα περιβόητα «ανθρώπινα δικαιώματα» οι τυχόν λογής «δικαιωματάκηδες» εάν αυτά δεν έχουν αποκλειστική σχέση με την «φιλελέφτ» περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Σε όλες τις ανακοινώσεις αυτών των «ανθρωπιστών» , που μιλούν για το τραγικό περιστατικό της Ομόνοιας, δεν γίνεται πουθενά λόγος για την στάση νωρίτερα του νεκρού, πριν δηλαδή δεχθεί τα χτυπήματα του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και συλληφθεί (με τον τρόπο που συνελήφθη) από τους αστυνομικούς.  Κουβέντα για το ότι επιχείρησε να ληστέψει ένα κατάστημα. Κουβέντα για το μαχαίρι που αρχικά είχε μαζί του και αργότερα για το τεράστιο κομμάτι από γυαλί που κράδαινε όταν επιχείρησε να διαφύγει.

Μόνο γενικές και αόριστες κουβέντες για «ανθρώπινα δικαιώματα». Ποια ακριβώς δικαιώματα δεν μας εξηγούν. Ξέρουν, όμως, να τραβάνε ως λάστιχο την «αγανάκτησή» τους όταν οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν κακοποιούς, ενώ την «καταπίνουν» όταν η αστυνομική βία ασκείται σε αυτούς που με χλευαστικά ειρωνικό ύφος (και με φανερή διάθεση μίσους) οι κάθε λογής αριστεροί αποκαλούν «νοικοκυραίους».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kakh-bia-se-baros-lhsth-kai-h-kalh-bia-se-baros-gunaikopaidwn-kai-hlikiwm#ixzz5SQ1vfzYX

Exit mobile version