Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τον Λεβέντη οράματα βλέπει και ο Θεοδωράκης: “Το Ποτάμι θα ξεπεράσει κατά το πολύ το 3%!”

Προκαλεί τον γέλωτα ο αποτυχημένος πολιτικάντης Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος νομίζει ότι έχει ακόμη κόμμα και  γι’ αυτό εξήγγειλε συνέδριο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Γελοιοποιημένος στο μέγιστο βαθμό, προέβλεψε ότι το κόμμα του θα ξεπεράσει κατά πολύ το 3%. «Αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις απαντά ένα 30%. Αν ένα 30% κλείνει αμέσως το τηλέφωνο και ένα 30% είναι το “δεν ξέρω, δεν απαντώ”, οι δημοσκοπήσεις ουσιαστικά είναι στο 1/3 της κοινωνίας» είπε.

Βεβαίως, γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν υπάρχει περίπτωση το μόρφωμα του να κατέλθει αυτόνομο στις εκλογές, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση θα πάρει λιγότερο και από το 0,49% που πήρε η ΔΗΜΑΡ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Τα λέει όλα αυτά για να πουλήσει σε όσο το δυνατόν καλύτερη (πολιτική) τιμή  το τομάρι του (άντε και μερικών ακολούθων του) προς τον ΣΥΡΙΖΑ (το πιο πιθανόν), είτε ως υποψήφιος βουλευτής (Επικρατείας;) είτε ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Το μόρφωμα που στήθηκε για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα και «σπρώχθηκε» στο έπακρο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ (μέχρι και ποσοστό της τάξεως του …15% του είχε δώσει μία φυλλάδα) τελείωσε πολιτικά, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι όση αβάντα κι αν έχεις, τίποτα δεν πρόκειται να καταφέρεις εάν δεν έχεις ΠΙΣΤΗ σε μία Ανώτερη Ιδέα που εμπνέει και δημιουργεί. Και αυτή την ΠΙΣΤΗ μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την διαθέτει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oramata-blepei-kai-o-theodwrakhs#ixzz5SQ3JlEII

Exit mobile version