Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ως ύποπτη για τις πλημμύρες στην Μάνδρα κλήθηκε η Δούρου: Θα αποδοθούν άραγε και ευθύνες;

10 μήνες μετά από τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα ήρθε η ώρα για την απόδοση των ευθυνών ή τουλάχιστον έτσι λέγεται… αφού τα αδικήματα για τα οποία αναμένεται να λογοδοτήσουν είναι σε βαθμό πλημμελήματος και ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν θα ασκηθούν διώξεις, αφού η έρευνα βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο.  

Στη λίστα των υπόπτων βρίσκονται 10 συνολικά άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η δήμαρχος Μάνδρας, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Μάνδρας και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του δασαρχείου Αιγάλεω όπως και των πολεοδομιών Αιγάλεω και Ελευσίνας.

Τα αδικήματα για τα οποία αναμένεται να λογοδοτήσουν είναι σε βαθμό πλημμελήματος και αφορούν τις πράξεις της πρόκλησης πλημμύρας από αμέλεια, ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή, σωματικές βλάβες αλλά και παραβίαση κανόνων οικοδομικής. Να σημειωθεί από την μεγάλη πλημμύρα στη Μάνδρα είχαν βρει τραγικό θάνατο 23 άνθρωποι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μαζί με κλιμάκιο βουλευτών και συναγωνιστών βρέθηκαν την ίδια μέρα στην πληγείσα περιοχή όπου συμπαραστάθηκαν στους κατοίκους και είδαν ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής, για την οποία ευθύνεται το αναίσθητο και ανάλγητο κράτος.

Σημειώνουμε ότι αρμόδιοι υπευθυνο-ανεύθυνοι όπως η Περιφερειάρχης Αττικής Δούρου και το επιτελείο της, ήταν εξαφανισμένοι… και με πολιτικό θράσος εμφανίστηκαν τις επόμενες ημέρες στον Άρειο Πάγο καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά, ώστε να αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία.

10 μήνες λοιπόν μετά τις πλημμύρες στην Μάνδρα και 2 μήνες μετά την πυρκαγιά στο Μάτι δεν έχει υπάρξει καμία παραίτηση και όσον αφορά την απόδοση ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν και στις δύο τραγωδίες μάλλον πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ws-upopth-gia-tis-plhmmures-sthn-mandra-klhthhke-h-dourou-tha-apodothoun-ar#ixzz5SQ3lgMxt

Exit mobile version