Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Στην Ουκρανία έβαλαν 8χρονα κορίτσια να διαφημίσουν εσώρουχα και μάλιστα το μότο της συγκεκριμένης καμπάνιας ήταν «Σήμερα τα νέα κορίτσια μπορούν να φορέσουν ωραία και ελκυστικά εσώρουχα». Όταν μάλιστα κινητοποιήθηκαν οι αρχές για την εν λόγω διαφήμιση, η υπεύθυνη της καμπάνιας δήλωσε πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Μάλλον είναι απολύτως φυσιολογικό να προωθούνται ανήλικα με ελκυστικά εσώρουχα, γιατί η παιδεραστία είναι… must και προωθεί την διαφορετικότητα, και εγώ που έχω μια τελείως διαφορετική αντίληψη περί αυτού είμαι φασίστας και δεν θα πρέπει να μιλάω, γιατί είμαι στενόμυαλος!

Σωτήρης Ν.

«Ράπερ» στην Γαλλία προτρέπει να σκοτώσουν τα λευκά μωρά και να κρεμάσουν τους γονείς! Σιωπή από την κλίκα των “αντιρατσιστών”

H δημοσκόπηση που έγινε με την υποστήριξη της νορβηγικής πρεσβείας από το σερβικό πρακτορείο Tanjug και το Αλβανικό ATA για την εικόνα που έχουν οι δύο λαοί για τις μεταξύ τους σχέσεις αλλά και τις γειτονικές χώρες είναι πιστεύω αυτό ακριβώς που κάνουν και οι ελληνικές εταιρείες δημοσκοπήσεων. Πήραν λέει ένα δείγμα χιλίων κατοίκων και από τις δύο χώρες εξαίρεσαν όμως από το δείγμα αυτό το Κόσοβο και το Μετόχι, έτσι έβγαλαν το ασφαλές συμπέρασμα ότι οι Σέρβοι αντιπαθούν πρώτα τους Κροάτες και μετά τους Αλβανούς. Κάτι αντίστοιχο λογικά θα γίνεται και στην Ελλάδα, όπου θα εξαιρούνται περιοχές ζημιογόνες για την ΝΔ και τον Σύριζα, έτσι θα εξαιρείται π.χ. η Βόρεια Ελλάδα λόγω της προδοσίας και των δυο μερών. Με την ίδια ευκολία βέβαια, μπορεί να εξαιρεθεί μια λαϊκή περιοχή των Αθηνών και να προστεθούν περιοχές τύπου Κολωνάκι, Εκάλη κτλ που θα βολεύουν το τελικό αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων και άλλοτε θα δίνουν 3η την Χρυσή Αυγή με ποσοστό χαμηλό, άλλοτε τέταρτη μπορεί και πέμπτη γιατί όχι;

Ν.Σ.

Ελένη Ζαρούλια: Ο… εισαγγελέας Δρίτσας έχει βγάλει καταδικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Διάβασα, πως το υπουργείο Εσωτερικών με επείγον έγγραφο του τμήματος εκλογών και πολιτικών κομμάτων ζήτησε ενημέρωση για το εάν υπάρχει επάρκεια σε κάλπες και παραβάν ενόψει των εκλογών του Μαΐου. Γιατί παιδιά τι μας μέλλει ως χώρα; Έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα και όλα κυλούν ομαλώς και πρέπει να μάθουμε το συντομότερο αν έχουμε κάλπες και παραβάν για τις εκλογές του Μαΐου! Μην χάσουν καμία ψήφο τα κομματόσκυλα!

Στέλλα Ζ.

Merde alors! Η ιστορία μιας φράσης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-29-septembriou-2018#ixzz5SRYstGbt

Exit mobile version