Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος στον XFM 94,3: Τρόμο προκαλεί η Χρυσή Αυγή στο ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο! Ηχητικό

YouTube Poster

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Χ 94,3 FM μίλησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, αναφορικά με την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Συναγωνιστής προειδοποίησε για τις συνέπειες της καταστροφικής εξωτερικής πολιτικής της ανθελληνικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την χώρα, με την Τουρκία να απειλεί Αιγαίο και Θράκη, με τα Σκόπια απέναντι στην Μακεδονία μας και με τα αδέλφια μας στην Βόρειο Ήπειρο χωρίς καμιά υποστήριξη.

Παράλληλα, ο Ηλίας Παναγιώταρος έθιξε την επιλεκτική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε φαινόμενα βίας, όπου κάθε επίθεση απέναντι σε Έλληνα πολίτη ή σε ελληνική οικογένεια αποσιωπάται εντέχνως, ενώ την ίδια στιγμή ΣΥΡΙΖΑ και ΜΜΕ επιχειρούν με κάθε μέσο την δαιμονοποίηση ενός κινήματος, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, μόνο και μόνο επειδή τρέμουν στην κυριολεξία την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την απήχησή της στους Έλληνες πατριώτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-ston-xfm-943-tromo-prokalei-h-chrush-augh-sto-anthellhniko#ixzz5SUF5h5sd

Exit mobile version