Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέχουν πανικόβλητοι στα “Νέα”! Να μην μας βρει αυτό το κακό: να ανέβει κι άλλο η Χρυσή Αυγή

Τρέχουν πανικόβλητοι στα “Νέα”! Να μην μας βρει αυτό το κακό: να ανέβει κι άλλο η Χρυσή Αυγή

Την καλύτερη απάντηση στους πληρωμένους δημοσκόπους και στα τελευταία συστημικά παπαγαλάκια που διασπείρουν το ψεύδος για δήθεν στασιμότητα στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής την δίνουν οι ίδιοι συστημικοί δημοσιογράφοι με τον τρόμο που εκφράζουν στα γραπτά τους από την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών.

Στα “Νέα” του Σαββατοκύριακου ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Μήτσου στο άρθρο του “Περικύκλωση” καταγράφει τα… δεινά που μπορούν να βρουν την Πατρίδα μας. Ανάμεσα σε αυτά είναι ο ξεσηκωμός των Ελλήνων λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, να μην πάρει αυτοδυναμία ο… σωτήρας Μητσοτάκης (!) και φυσικά να εκτιναχθεί ακόμα περισσότερο η Χρυσή Αυγή που είναι και ο πραγματικός φόβος του συστήματος!

Ο Μήτσου συγκεκριμένα γράφει: “Τι μπορεί να πάει πολύ στραβά στην Ελλάδα; Να ξεσπάσει μια ξαφνική κρίση με την Τουρκία. Να εκτιναχθούν πάλι στα ύψη τα ελληνικά ομόλογα. Να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι των περιοχών όπου θα μεταφερθούν οι πρόσφυγες από τα νησιά. Να ανεβεί κι άλλο η Χρυσή Αυγή. Να μην πάρει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης. Να απορρίψουν αύριο οι γείτονές μας τη συμφωνία των Πρεσπών. Ουπς, ξέφυγε αυτό“.

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω πέρα από το κλασικό: Τα όνειρά μας οι χειρότεροι εφιάλτες σας! Η Χρυσή Αυγή θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά, γιατί είναι η μοναδική και τελευταία ελπίδα των Ελλήνων για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Όσο για το αυριανό δημοψήφισμα των Σκοπιανών ψευτομακεδόνων, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα η ιστορία δεν αλλάζει: Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι γη Ελληνική! Την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών θα ακυρώσει ο Ελληνικός Λαός με την βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trechoun-panikoblhtoi-sta-nea-na-mhn-mas-brei-auto-to-kako-na-anebei-ki-all#ixzz5SVx36K26

Exit mobile version