Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να γιατί εκτινάσσονται τα ποσοστά: Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό αντισυστημικό και Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα

Να γιατί εκτινάσσονται τα ποσοστά: Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό αντισυστημικό και Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα

Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν έχουν ταβάνι και αυτό δεν το λέμε εμείς, αποκαλύπτεται από τον τρόμο χρεοκοπημένων κομμάτων και συστημικών δημοσιογράφων για την διαρκή άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών.

Τους λόγους της εκτίναξης της δημοφιλίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μέσα σε ένα περιβάλλον γενικότερης κατακραυγής στο σύστημα των πολιτικάντηδων για τις προδοσίες, την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα και την διαφθορά αποκαλύπτει η στατιστική ανάλυση του Ι. Στούμπο της Mrb που βασίστηκε στα στοιχεία της έρευνας της διαΝΕΟσις.

Στην έρευνα λοιπόν που δημοσιεύει το Κυριακάτικο “Βήμα” για τον “λαϊκισμό” -έτσι βαφτίζουν οι δημοσκόποι την Πίστη σε Θεσμούς και Ιδανικά- καταγράφεται πως η Χρυσή Αυγή με βάση τις πεποιθήσεις των ψηφοφόρων της βρίσκεται στο πιο υψηλό σκαλί της αντισυστημικότητας και του Εθνικισμού.

Με άλλα λόγια οι Χρυσαυγίτες είναι οι πιο αντισυστημικοί και Πατριώτες ψηφοφόροι και δεν φοβούνται να το εκφράσουν.

Το συμπέρασμα της έρευνας είναι απόλυτα λογικό, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου και δίνει ακατάπαυστα τον Αγώνα υπέρ Πίστης και Πατρίδος εναντίον όλων.

Νομοτελειακά λοιπόν το πιο αντισυστημικό και εθνικιστικό κόμμα της Χώρας θα κερδίσει την στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-giati-ektinassontai-ta-pososta-h-chrush-augh-einai-to-monadiko-kinhma-me#ixzz5Sb80pwVM

Exit mobile version