Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζει ο ψευτομακεδόνας Ζάεφ για το «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος: Προχωρά η επικύρωση της προδοσίας των Πρεσπών!

Πανηγυρίζει ο ψευτομακεδόνας Ζάεφ για το «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος: Προχωρά η επικύρωση της προδοσίας των Πρεσπών!

Μπορεί ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζάεφ να απέτυχε να πείσει το συνονθύλευμα σλάβων, αλβανών και ρομά που κατοικούν στα Σκόπια να συμμετέχουν στο δημοψήφισμα της “ψευτομακεδονίας”, αυτό όμως δεν αποτελεί ανάχωμα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Πάρα το γεγονός πως η συμμετοχή στο στημένο δημοψήφισμα ήταν μόνο 34,7%, η επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών θα προχωρήσει κανονικά, αφού το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του “Ναι”.

Έτσι κι αλλιώς, δασκαλεμένος από τον “σύντροφο Τσίπρα” ο Ζάεφ θα αγνοούσε έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα ενός “συμβουλευτικού χαρακτήρα” δημοψηφίσματος, αφού η απόφαση έχει παρθεί από τα υπερατλαντικά αφεντικά και οι υπογραφές από τους εγχώριους υποτακτικούς είναι ακόμα νωπές στις Πρέσπες.

Το επόμενο βήμα Ζάεφ είναι να πάει το “Ναι” στο δημοψήφισμα με νταούλια και ζουρνάδες στην Βουλή των σλαβοσκοπιανών και από εκεί να προχωρήσει κανονικά η επικύρωση της προδοσίας των Πρεσπών.

Τι θα κάνεις τώρα “μακεδονομάχε” Πάνο Καμμένε; Τι θα πράξουν οι λοιποί υποτακτικοί στους αμερικάνους εντολείς και ευρωπαίους τοκογλύφους εγχώριοι πολιτικάντηδες;

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα εντός και εκτός Βουλής για την ακύρωση της προδοσίας των Πρεσπών: Η Μακεδονία είναι μία και ΜΟΝΟ Ελληνική!

Μοτοπορεία στην Αθήνα ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας: Δευτέρα Μεσογείων κ’ Κατεχάκη στις 17:15

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizei-o-pseutomakedonas-zaef-gia-to-nai-tou-dhmopshfismatos-prochwra#ixzz5Sc6y9pKc

Exit mobile version