Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πανικό η Γεννηματά: Εκτινάσσονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις περιοχές που υποφέρουν από την λαθρομετανάστευση

Σε πανικό η Γεννηματά: Εκτινάσσονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις περιοχές που υποφέρουν από την λαθρομετανάστευση

Άλλη μια «πρωτοκλασάτη» εκπρόσωπος του πολιτικού κατεστημένου του «Συνταγματικού τόξου» αναγκάστηκε να ομολογήσει, με την σειρά της, την συνεχή άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ο λόγος για την νυν επικεφαλής της νέας εκλογικής μεταμφίεσης του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ), Φώφη Γεννηματά, η οποία σε συνέντευξή της στον «Φιλελεύθερο» και ερωτώμενη για την κατάσταση στην Μόρια και την Λέσβο γενικότερα, ανέφερε ανάμεσα σ’ άλλα και τα εξής: «Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι της Λέσβου, ενός νησιού με δημοκρατικές παραδόσεις, βρίσκονται σε απόγνωση, η μόνη που χαίρεται είναι η Χρυσή Αυγή».

Είναι έκδηλος ο πανικός που χαρακτηρίζει το συμπέρασμα της Γεννηματά, καθώς προστίθεται κι αυτή στον κατάλογο εκείνων των πολιτικάντηδων που αναγκάζονται να παραδεχθούν το αυτονόητο.

Το ότι δηλαδή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κερδίζει συνεχώς πολιτικά (και εκλογικά) γιατί είναι το μόνο κόμμα που «πιάνει τον σφυγμό» των Ελλήνων σε σχέση με την ανεξέλεγκτη διάσταση που έχει πάρει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Οι επόμενες εκλογές θα επιβεβαιώσουν τον έκδηλο πανικό (και) της Γεννηματά, καθώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι αναμφισβήτητα ο μεγάλος νικητής, με την εντυπωσιακή αύξηση των ποσοστών της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-paniko-h-gennhmata-h-chrush-augh-kerdizei-apo-thn-anejelegkth-lathrometa#ixzz5SgrMHuyo

Exit mobile version