Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να γιατί υποστηρίζω Χρυσή Αυγή!

Να γιατί υποστηρίζω Χρυσή Αυγή!

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Οι δημοσκοπήσεις, τα αναχώματα της ψοφοδεξιάς και ο ασυμβίβαστος Αγώνας των Εθνικιστών

Το οικονομικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο που εξουσιάζει την Ελλάδα επιχείρησε με αφετηρία τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝ.ΑΛ. να διαμορφώσει στην κοινή γνώμη την ψευδαίσθηση της εκλογικής εκτίναξης του κλεφτοΠΑΣΟΚ, με απώτερο στόχο να καταστήσει χρησιμοποιώντας τέτοιου είδους “τεχνάσματα” την εγκληματική συμμορία των οικονομικών σκανδάλων τρίτη πολιτική δύναμη. Το σχέδιο καλλιέργειας ψευδών με σκοπό την εξαπάτηση της κοινής γνώμης παρά την έκταση που έλαβε και τα χρήματα που επενδύθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση, εν τέλει ναυάγησε και βασικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε σαφώς το Μακεδονικό και η μη προσδοκόμενη αντίδραση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Η δυναμική παρουσία χιλιάδων Χρυσαυγιτών στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και δη η αποθεωτική υποδοχή που τους επιφύλαξε ο Λαός, έθεσε με πάταγο άδοξο τέλος στην επιχείρηση κοροϊδίας των Ελλήνων. Η εξίσου ογκώδης συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο της Αθήνας με επικεφαλής μάλιστα τον Αρχηγό της, κονιορτοποίησε κάθε ελπίδα του Καθεστώτος των φαύλων να επιτύχει το βρώμικο σκοπό του.

Μοιραία, οι δημοσκοπήσεις άρχισαν δειλά-δειλά να παρουσιάζουν ισορροπία κλεφτοΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής, ενώ να θυμίσουμε ότι μέχρι τότε αποτύπωναν τάχα τη σαφή και ξεκάθαρη υπεροχή του ΠΑΣΟΚ! Πλέον, η πλειοψηφία των δημοσκόπων υποχρεώνεται εκ των συνθηκών να αποδώσει όχι την πραγματική εκλογική επιρροή των κομμάτων, αλλά τουλάχιστον την πραγματική κοινοβουλευτική τους σειρά. Οι ελάχιστες πια εταιρείες που εμμένουν στο καλοπληρωμένο σχέδιο νεκρανάστασης του κλεφτοΠΑΣΟΚ είναι προφανώς εκείνες οι οποίες βρέθηκαν εγγύτερα στους νοσηρούς εγκεφάλους που συνέλαβαν το σχέδιο και επένδυσαν οικονομικά κυρίως σε αυτό. Οι περισσότερες εντούτοις, αναγκάστηκαν με βαριά καρδιά να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, αντιλαμβανόμενες το μέγεθος του πλήγματος στην ήδη καταρρακωμένη τους αξιοπιστία…

Άκρως φιλικά τα ΜΜΕ στα ορφανά της ψοφοδεξιάς

Κατά “διαβολική” σύμπτωση, την ίδια εκείνη περίοδο που το Καθεστώς των διεφθαρμένων έβαζε ξυλοπόδαρα για να ψηλώσει εκλογικά το ΠΑΣΟΚ, διαφήμιζε σε κάθε ευκαιρία και με τις δέουσες μεταπολιτευτικές, “δημοκρατικές” τιμές, ένα συνονθύλευμα απογοητευμένων ή και απόκληρων της ψοφοδεξιάς να ετοιμάζει κάποιου είδους “πατριωτική επανάσταση” με σχηματισμό στον οποίο οι εμπνευστές έδωσαν τον τίτλο “Σύριζα της δεξιάς”.

Είναι μάλιστα τόσο “πατριωτικά επαναστατικός”, “ριζοσπαστικός” και βεβαίως “αντιαριστερός” ο Σύριζα της δεξιάς ώστε εις εκ των συντονιστών του να δίνει συνέντευξη στην “πατριωτική και εθνική” Εφημερίδα των Συντακτών, την οποία το σύνολο της αριστεράς αλλά και η ψοφοδεξιά διαφήμισε δεόντως! Μέσα στο μεθύσι της αλαζονείας τους ωστόσο, οι ακροαριστεροί της Εφημερίδας των Συντακτών έθεσαν στον συντονιστή ένα ερώτημα που αποκάλυπτε σε όλο του το βάθος το μεγαλειώδες της απάτης: “έχει θέση στον φορέα σας ο κύριος Πάνος Καμμένος;”, για να απαντήσει ο… σκληρός δεξιός, συντονιστής του Σύριζα της δεξιάς: “σαφώς και έχει θέση στον πατριωτικό μας φορέα ο κύριος Πάνος Καμμένος”!

Μιας και οι επιδιώξεις του Καθεστώτος έχουν αποκαλυφθεί, οι πολέμιοι του Κινήματός μας αναμασούν επιχειρήματα αποτυχημένων και εκδιωχθέντων από τη ΝΔ επαγγελματιών της πολιτικής, οι οποίοι σαν πεινασμένα σκυλάκια (να με συγχωρούν τα συμπαθή τετράποδα που τα παρομοιάζω με πολιτικάντηδες) επιχείρησαν με φόρα να εισέλθουν στο Εθνικιστικό Οχυρό της Χρυσής Αυγής για να ικανοποιήσουν τις πολιτικάντικες φιλοδοξίες τους, μα βρήκαν την πύλη του ερμητικά κλειστή.

Αυτοί οι κατάπτυστοι αγωνισθέντες περί Πάρτης, ήσαν οι εμπνευστές του κωμικού “η Χρυσή Αυγή είναι στο 7%, ενώ έπρεπε να είναι στο 20%”, αποφεύγοντας ΠΑΝΤΟΤΕ να αναφερθούν στις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες το Κίνημά μας διεξάγει τον Πολιτικό Αγώνα. «Πατριώτες» του συμβιβασμού και της υποταγής στα αφεντικά, το Κίνημά μας δεν λαμβάνει ούτε ευρώ κρατικής χρηματοδότησης και παρά ταύτα, χάρη στην Ηγεσία, τα στελέχη και τα μέλη του παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Αν τόσο ανησυχείτε για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εσείς που ψηφίζατε μέχρι και το 2015 ΝΔ και Καμμένο, ιδού η ρόδος, ενισχύσατε τον Αγώνα: δεν γυρεύουμε μήτε τα λεφτάκια σας μήτε και τις ψήφους που έτσι κι αλλιώς δίνετε στους εχθρούς της Πατρίδος.

Δώστε μας μονάχα το 1/10 της προβολής, της οποίας τυγχάνετε από τα κανάλια και τις εφημερίδες των νταβατζήδων της ενημέρωσης!

Μια απάντηση στον Π. Μπουκάλα

Υιοθετώντας το αστείο επιχείρημα των αποτυχόντων εν Χρυσή Αυγή πολιτευτάδων, ο μη δεξιός αρθρογράφος της “Καθημερινής”, Παντελής Μπουκάλας, γράφει σε άρθρο υπό τον τίτλο “Δημοσκοπικά έθιμα” της 22ας Σεπτεμβρίου: “Ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χ.Α. δεν μείωσε ιδιαίτερα το ποσοστό της. Κι όμως, υπάρχει και κάτι ενθαρρυντικό: Παρά τη χονδροειδή μακεδονοκαπηλία των χρυσαυγιτών και τη χυδαία σπέκουλά τους στο προσφυγικό, είναι οι μόνοι ακρότατα δεξιοί στην Ευρώπη που δεν βλέπουν τη δύναμή τους να αυξάνεται εφιαλτικά”.

Ο κύριος αυτός ψεύδεται συνειδητά προς τους αναγνώστες του διότι: Η Χρυσή Αυγή τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2013 είχε ποσοστά της τάξεως του 18%, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της εποχής. Άρα εκεί που είναι σήμερα, εν έτει 2018, εθνικά και πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών βρισκόταν ήδη από το 2013! Τι πραγματικά συνέβη το οποίο ξέχασε να αναφέρει ο κύριος Μπουκάλας; Ο Σαμαράς και η ΝΔ (υπό τις επευφημίες του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, καναλαρχών και εκδοτών εφημερίδων όπως εκείνη για την οποία αρθρογραφεί ο κύριος Μπουκάλας) έκλεισαν παράνομα την Χρυσή Αυγή φυλακή, γεγονός πρωτόγνωρο και πρωτοφανές στην Ευρώπη.

Επιπλέον όμως, ευρίσκεται εν εξελίξει μιας εις βάρος της ατελείωτης δίκης με μια δικογραφία σχεδόν ενός εκατομμυρίου σελίδων(!), ώστε στο μεταξύ να μπορεί ο κάθε κύριος Μπουκάλας να χαρακτηρίζει ατιμώρητος “εγκληματικό” τον χαρακτήρα του Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ούτε λεπτό προβολής από τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνα και εφημερίδες, καθώς η “δημοκρατία των Μπουκαλάδων” αρνείται στο τρίτο κόμμα της χώρας το δικαίωμα του λόγου, της γνώμης και βεβαίως της παράθεσης στην κοινή γνώμη των θέσεων και του προγράμματός του.

Αντίστοιχα φαινόμενα δεν απαντώνται σε κανένα κράτος της Ευρώπης, συναντώνται στην γειτονική Τουρκία αλλά εκεί ο κύριος Μπουκάλας τα μέμφεται ως “αντιδημοκρατικά” ενώ στην Ελλάδα τα θεωρεί “δημοκρατικότατα”. Εις ό,τι αφορά την κατά Μπουκάλα “χονδροειδή μακεδονοκαπηλία των χρυσαυγιτών και τη χυδαία σπέκουλά τους στο προσφυγικό”, θα τον δυσαρεστήσουμε μα είναι καθήκον μας να τον επαναφέρουμε στον ρεαλισμό: θα πρέπει τους χαρακτηρισμούς που μας αποδίδει να τους αποδώσει σε περισσότερο από το 70% του Ελληνικού Λαού μιας και όλες οι σχετικές έρευνες κατέδειξαν ότι με τις θέσεις μας, συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας.

Είναι δικαίωμα κάθε κυρίου Μπουκάλα και των πολιτικών μας αντιπάλων να ονειρεύονται την εξόντωση της Χρυσής Αυγής, ακόμη και με αθέμιτα μέσα όπως έγινε το 2013 και παραδέχτηκε ακόμη και ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης. Όπως όμως έχουν αυτοί δικαίωμα να ονειρεύονται, έτσι έχει και ο Ελληνικός Λαός, μόνο πουτα όνειρα του Λαού μας είναι ταυτόχρονα οι μεγαλύτεροι εφιάλτες του αντεθνικού Καθεστώτος των διεφθαρμένων! Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-giati-uposthrizw-chrush-augh#ixzz5ShClIj2O

Exit mobile version