Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Να σταματήσουν οι όποιες συνομιλίες με τους σκοπιανούς τώρα! Έλεος με τους προδότες. Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι προκλητικό όλο αυτό που κάνουν; Μετά από τόσους αιματηρές μάχες που απελευθέρωσαν την Μακεδονία μας σηκώνουν λευκή πετσέτα. Δεν υπάρχουν λόγια… Τi πρέπει να γίνει για να καταλάβουν οι προδότες ότι είναι ενάντια στο Έθνος και αποτελούν απειλή για εμάς. Οι Έλληνες θα αντισταθούν μέχρις εσχάτων.

Μ.Τ.

Ηλίας Παναγιώταρος στην “Εμπρός”: «Αν περάσει η προδοσία της Μακεδονίας, θα έχουμε ντόμινο ξεπουλήματος»

Το ISIS ζει και βασιλεύει στα χοτ-σποτς σύμφωνα με ρεπορτάζ δελτίου ειδήσεων και οι δικαστικές με τις διωκτικές αρχές του Ελλαδιστάν κοιμούνται. Οι μόνοι που τα λένε αυτά είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό είναι και διωκόμενοι. Στην Ελλάδα του 2018 αν δεν είσαι δουλέμπορος ή μέλος ΜΚΟ να πλουτίζεις με τον πόνο του άλλου είσαι “φασίστας” και “ναζί”. Μας τα είπαν και άλλοι αυτά αλλά την ψήφο μας δεν θα την “διορθώσουμε” όσο και να γαβγίζουν. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Γ.Τ.

Η αλήθεια για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια

Έκαναν αγιασμό σήμερα στην βουλή παρουσία του Αρχιεπίσκοπου. Αγιασμός στους άθεους και στους άπιστους που το μόνο που προσκυνούν είναι το χρήμα και τις καρέκλες. Ο Έλληνας δεινοπαθεί και όλοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη εκτός από την Χρυσή Αυγή που σε πείσμα των καιρών αντιστέκεται. Μόνο η Χρυσή Αυγή έμπρακτα ενδιαφέρεται για την πατρίδα και τον λαό και δίνει αγώνα για να μπορέσουμε να ζήσουμε ελεύθεροι στην χώρα μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την στήριξή μας για να προχωρήσει και να καθαρίσει την Ελλάδα. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Γιώργος Λ.

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών στην Λέσβο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-2-oktwbriou-2018#ixzz5SkUH2s3N

Exit mobile version