Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γεννηματά: «Να κάνουμε μια μεγάλη μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

Γεννηματά: «Να κάνουμε μια μεγάλη μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

Μια δήλωση με νόημα έκανε σήμερα το πρωί η νυν επικεφαλής του νέου εκλογικού μορφώματος (ΚΙΝΑΛ) του ποικίλως χρεοκωπημένου κλεφτοΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, καθώς μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει το μόρφωμα του οποίου αυτή την στιγμή ηγείται σε μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

«Είναι τα τρία κόμματα που έχουν χειριστεί την κρίση, που έχουν χειριστεί συμφωνίες και προγράμματα και θα πρέπει να διαπραγματευτούν σκληρά την αλλαγή των δυσβάσταχτων όρων που έχει επιβάλει ο Τσίπρας σε αυτή την χώρα. Εμείς καταθέτουμε το πρόγραμμά μας και τους λέμε, ελάτε να μας πείτε, πού συμφωνείτε, πού διαφωνείτε και να κάνουμε μια μεγάλη κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να πάμε στους εταίρους και να τους πούμε, δεν βγαίνουμε με 3,5% στόχο. Πιστεύω ότι ο Ελληνικός Λαός δεν βλέπει λύση σε μια αυτοδύναμη δεξιά», ήταν τα λόγια της Γεννηματά, η οποία ουσιαστικά ομολόγησε ότι αυτά τα τρία κόμματα κατέστρεψαν την Χώρα και την παρέδωσαν έρμαιο στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.

Εννοείται ότι οι (δήθεν) διαφωνίες της για τα σκληρά μέτρα του Τσίπρα δεν είναι παρά το «τυρί στην φάκα» προκειμένου να δικαιολογηθεί η συμμετοχή του κλεφτοΠΑΣΟΚ σε ενδεχόμενο σχηματισμό του «μεγάλου συνασπισμού» αν και όταν το ζητήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, στην προσπάθειά τους να ελέγξουν ακόμη περισσότερο το (έτσι κι αλλιώς, απολύτως υπάκουο) εγχώριο πολιτικό σύστημα.

Σε αυτή την περίπτωση, βεβαίως, είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα καταστεί Αξιωματική Αντιπολίτευση του Τόπου, με ό,τι θα συνεπάγεται αυτό για τις περαιτέρω πολιτικές εξελίξεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bomba-apo-gennhmata-na-kanoume-mia-kubernhsh-suriza-nd-kai-pasok.-ajiwmatik#ixzz5Sm7gTWcm

Exit mobile version