Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ζάεφ ξεμπρόστιασε τον Μητσοτάκη: Η Σπυράκη μου είπε πως ο Κυριάκος είναι σε… δύσκολη θέση

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Προφανώς ο Ζάεφ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τη μεγάλη αποχή στο δημοψήφισμα στα Σκόπια και ξέσπασε στον… Μητσοτάκη!

Έτσι, σε δημοσίευμα της ναυαρχίδας του γερμανικού κατεστημένου “Frankfurter Allgemeine Zeitung” – περισσότερο γνωστής με τα αρχικά της, FAZ, που υπογράφει ο ανταποκριτής της στα Σκόπια, Michael Martens, παρατίθενται πρακτικά συνεδριάσεων της κυβέρνησης των Σκοπίων, από τα οποία προκύπτει ότι ο Μητσοτάκης είχε αναθέσει στην έμπιστη συνεργάτιδά του Μαρία Σπυράκη την μυστική αποστολή, να συναντήσει τον Ζάεφ και να του μεταφέρει ότι ο Κυριάκος θέλει πολύ να στηρίξει την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν το κάνει λόγω του πολιτικού κόστους. Προφανέστατα, τα ντοκουμέντα παραδόθηκαν στον Γερμανό ανταποκριτή από τον Ζάεφ.

Πάρτε μια γεύση: «Ο αρχηγός της, Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μεν ένας φιλελεύθερος, επιδιώκει όμως την εύνοια της δεξιάς πτέρυγας του κόμματός του και για το λόγο αυτό, αποδέχεται εθνικιστικές θέσεις στο ζήτημα της Μακεδονίας. Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης στην πραγματικότητα δεν ανήκει στους οπαδούς της σκληρής γραμμής και αναζητά τις συνομιλίες με τους Μακεδόνες, αποδεικνύεται παρασκηνιακά. Όπως δηλώνει ο Zaev, ο Μητσοτάκης…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Ομολόγησε την συνενοχή στην προδοσία της Μακεδονίας ο Μητσοτάκης: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών”!

 

Exit mobile version