Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ταχύτερες διαδικασίες ασύλου (!) για τους λαθρομετανάστες ζήτησε ο Μητσοτάκης από την Σάμο

Τι Αλέξης, τι Κυριάκος… Περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στο “hot spot” της Σάμου με προεκλογικές υποσχέσεις προς τους λαθρομετανάστες και τους «αλληλέγγυους».

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σάμο απέδειξε ότι οι θέσεις των νεοφιλελεύθερων της ΝΔ για το «μεταναστευτικό» είναι ταυτόσημες με αυτές των συριζαίων!

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με την διοίκηση του κέντρου φιλοξενίας, τους εργαζομένους, τις υπηρεσίες ασύλου και με τους «εθελοντές» (δηλαδή τα μέλη των ΜΚΟ και τους «αλληλέγγυους») για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «μετανάστες» και όλοι όσοι εργάζονται!

Καμία λέξη για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης – Καμία λέξη για επαναπροωθήσεις – Καμία λέξη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες κάτοικοι του νησιού

Μάλιστα σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Είναι απολύτως απαραίτητο -και δεν θα κουραστώ να το λέω- να αλλάξουν επιτέλους οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου, ώστε αυτές να τελεσιδικούν γρηγορότερα. Είχαμε μόνο 37 επιστροφές από τη Σάμο μέσα στο 2018. Με αυτούς τους ρυθμούς επιστροφών στην Τουρκία θα στοιβάζεται, δυστυχώς στα νησιά μας περισσότερος κόσμος απ’ ότι μπορούμε να διαχειριστούμε.

Επιτέλους, να υπάρχει -όπως το έχουμε πει- ένας διαχωρισμός μεταξύ προσφύγων και οικονομικών μεταναστών. Και η χώρα πρέπει, όταν έχει στη διάθεσή της τόσους ευρωπαϊκούς πόρους, να μπορεί να εξασφαλίζει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης σε όσους ανθρώπους έφτασαν κατατρεγμένοι στην πατρίδα μας.

Αυτοί οι οποίοι δικαιούνται καθεστώς προστασίας να το παίρνουν γρήγορα και αυτοί οι οποίοι δεν δικαιούνται καθεστώς προστασίας να επιστρέφουν, είτε στις χώρες προέλευσής τους, είτε στην Τουρκία βάσει της συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας.»

Δηλαδή ο Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά ζήτησε ταχύτερες διαδικασίες απονομής ασύλου στους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στην Πατρίδα μας!

Οι πολιτικάντηδες τη ΝΔ μπορεί να φωνασκούν στα τηλεπαράθυρα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, όμως η πραγματικότητα είναι ότι οι θέσεις τους ταυτίζονται με αυτές των συριζαίων. Στόχος τους δεν είναι η αντιμετώπιση του φαινομένου αλλά η «καλύτερη διαχείριση» των κονδυλίων… που είναι και πολλά!

Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε αποθήκη λαθρομεταναστών με ευθύνη τόσο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και της ΝΔ και μόνο η Χρυσή Αυγή να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tachuteres-diadikasies-asulou-gia-tous-lathrometanastes-zhthse-o-mhtsotakhs#ixzz5SnginQ7p

Exit mobile version