Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βία, τρόμος και παραβατικότητα στην Μόρια: 498 (!) συλλήψεις «προσφύγων» μέσα στο 2018

Το χάος που επικρατεί στην Μόρια, με την παραβατική συμπεριφορά αρκετών «προσφύγων», είναι πραγματικά απερίγραπτο.Τα στοιχεία συλλήψεων στο κέντρο φιλοξενίας της Μόριας είναι ενδεικτικά της κατάστασης για το πρώτο 8μηνο του 2018, καθώς έχουν συλληφθεί 498 άτομα, την ώρα που όλο το 2017 είχαν συλληφθεί 426.

Την «πρωτιά» στις συλλήψεις έχουν οι αφγανοί υπήκοοι που ανέρχονται σε 176 και ακολουθούν οι αλγερινοί με 69 και οι Σύροι με 67. Το 2017 είχαν συλληφθεί 77 άτομα από το Αφγανιστάν, 66 από την Αλγερία και 42 από το Ιράκ, συμπληρώνοντας την πρώτη «τριάδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο 8μηνο του 2018 την 1η θέση στα αδικήματα που καταγράφηκαν στη Λέσβο είχε η πλαστογραφία με 109, ενώ παρόμοια θέση είχε το ίδιο αδίκημα το 2017, με 136 περιπτώσεις. Το 2018 καταγράφηκε μία ανθρωποκτονία στη Μόρια, ένας βιασμός, 93 επικίνδυνες, βαριές και απλές σωματικές βλάβες, 6 αδικήματα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και 9 για διευκόλυνση ακολασίας άλλων. Το 2017 είχαν καταγραφεί 7 ανθρωποκτονίες, μία αποπλάνηση ανηλίκου, 65 περιπτώσεις επικίνδυνων και βαριών σωματικών βλαβών, όπως και δύο περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Έχει ιδιαίτερη σημασία να δούμε τις υπηκοότητες των 498 συλληφθέντων:

Τι παρατηρούμε από την πλήρη καταγραφή της υπηκοότητας των συλληφθέντων; Ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους έρχονται από χώρες που δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, επομένως δεν μπορεί να θεωρηθούν ως πρόσφυγες. Ας δούμε, όμως, και τα αδικήματα των λαθρομεταναστών συνολικά:

Είναι εμφανές ότι η εικόνα του «κατατρεγμένου πρόσφυγα» δεν συνάδει στο ελάχιστο με τον χαρακτήρα τέτοιων αδικημάτων. Το «κουτόχορτο» που οι κάθε λογής «ανθρωπιστές», «αλληλέγγυοι» και «αντιρατσιστές» θέλουν να σερβίρουν στον Ελληνικό Λαό ας το γευθούν μόνοι τους

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bia-tromos-parabatikothta-sthn-moria-498-sullhpseis-prosfugwn-mesa-sto-2018#ixzz5SoGvS5Mv

Exit mobile version