Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

Τσίπρας και Μητσοτάκης συμφωνούν στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και μόνο η Χρυσή Αυγή θα ακυρώσει την εθνοκτόνο συμφωνία των Πρεσπών.

Αποκαλυπτικό και ντροπιαστικό το πρόσφατο δημοψήφισμα για την συμφωνία των Πρεσπών. Αποκαλυπτικό διότι η αποχή αποδεικνύει πως

Ενώ η συμφωνία έχει ακυρωθεί de facto, εκείνοι επιμένουν να την παρουσιάζουν, σαν την διπλωματική ευκαιρία που η Ελλάδα δεν πρέπει να χάσει.

Ντροπιαστικό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, διότι αφήνει εκτεθειμένους όλους τους αρχιτέκτονες που το έχτισαν,

Τα λόγια όλων πάγωσαν από την κρυάδα της αποχής στο δημοψήφισμα. Αλλά ακόμη περισσότερο ντροπιαστική για την Αξιωματική αντιπολίτευση και τον επικεφαλής της, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εκείνος, μην έχοντας συναίσθηση του τι έγινε, συνεχίζει να δηλώνει (γενικά) ενάντιος, αλλά ταυτόχρονα, να επιμένει ότι θα σεβαστεί την συμφωνία αν επικυρωθεί από την Βουλή, δηλαδή αν επικυρωθεί από την πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Πειθήνιος δηλαδή στους αριστερούς αγώνες, που σέβεται η Ν.Δ.

Μόνη ξεκάθαρη άποψη στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων από την Χρυσή Αυγή.

Το Κίνημα των Εθνικιστών, δια του Γενικού Γραμματέα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, έχει δηλώσει γραπτώς προς την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα διεθνή εμπλεκόμενα φόρα και οργανισμούς, ότι όταν ο Ελληνικός Λαός δώσει εντολή διακυβέρνησης στους Εθνικιστές, η όποια συμφωνία περιέχει σύνθετη ονομασία, θα ακυρωθεί πάραυτα.

Την στιγμή που σύσσωμο το κόμμα των κομμάτων εξευτελίζει το κύρος της Ελλάδος παγκοσμίως, με προδοτικές συμφωνίες που προκαλούν μόνο ζημιά στα Ελληνικά συμφέροντα, οι Έλληνες Εθνικιστές αγωνίζονται με τον λαό για τα συμφέροντα του Έθνους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deltio-tupou-chrushs-aughs-gia-tis-ejelijeis-sto-skopiano#ixzz5SrgqiRWJ

Exit mobile version