Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος προς συριζαίους: Καταρρέει το ψευδοαφήγημά σας για έξοδο από τα μνημόνια πριν καν αρχίσει! BINTEO

YouTube Poster

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στην προδοτική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσον αφορά την οικονομική και εξωτερική πολιτική.

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών τόνισε την υποκρισία ΝΔ και Μητσοτάκη, οι οποίοι μιλάνε για διαφάνεια στα οικονομικά ζητήματα, την στιγμή που τα δάνεια του κόμματος και φυσικά της εφημερίδας «Κήρυκας Χανίων» είναι υπέρογκα.

Παράλληλα, ο Συναγωνιστής καυτηρίασε την δήθεν «βοήθεια» της κυβέρνησης απέναντι στους πυρόπληκτους στο Μάτι, που θυμίζει την κρατική αδιαφορία απέναντι στους πληγέντες της Μάνδρας στο παρελθόν, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι η έξοδος από τα μνημόνια που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση είναι ένα ωραίο «αφήγημα» που τελειώνει με την κατάρρευση της εθνικής οικονομίας.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, η οποία καταδεικνύει την πλήρη άγνοια του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι έχει να κάνει με ζητήματα γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής, καθώς χωρίς Έθνος δεν υφίσταται Εθνική Οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-pros-surizaious-katarreei-to-pseudoafhghma-sas-gia-ejodo-ap#ixzz5Sz4GBaD3

Exit mobile version