Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην “δημοκρατία” τους οι άρσεις ασυλίας γίνονται μόνο για Βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στην “δημοκρατία” τους οι άρσεις ασυλίας γίνονται μόνο για Βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Με ένα δηκτικό σχόλιο στην στήλη “Ριπές” ο Υποστράτηγος ε. α. Χρήστος Μπολώσης στηλιτεύει την υποκρισία του “δημοκρατικού τόξου” που προχωρά στην άρση ασυλίας μόνο για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι συνάδελφοι του “συνταγματικού τόξου” μένουν πάντα στο απυρόβλητο.

Συγκεκριμένα γράφει: “Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήρε την ασυλία τον Κύρτσου, επειδή χρωστά στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ημέρα που το ελληνικό Κοινοβούλιο θα άρει ασυλία βουλευτού εκτός Χρυσής Αυγής θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στας δέλτους της Ιστορίας“.

Είναι πασίδηλο πως για… ψύλλου πήδημα σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο των εκπροσώπων του εθνομηδενιστικού και μνημονιακού συρφετού σπεύδουν μετά χαράς και ανείπωτης ικανοποιήσεως κάθε φορά να υπερψηφίσουν την άρση ασυλίας κάποιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Οι πάμπολλες άρσεις ασυλίας εις βάρος βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου πραγματοποιούνται για αδικήματα γνώμης, για φράσεις και “απαγορευμένες” λέξεις σε πολιτικές ομιλίες.

Βιώνουμε την απόλυτη λογοκρισία, φίμωση, ακόμη και αστυνομία σκέψεως. Ό,τι δε συνάδει με την νέα κουλτούρα της αριστεράς, θεωρείται αυθαιρέτως «ρητορική μίσους» και το… κονκλάβιο του «δημοκρατικού» πολιτικού συστήματος σπεύδει να το καταδικάσει μετά βδελυγμίας μέσω των άρσεων ασυλίας.

Η τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα υφίσταται μια ανηλεή πολεμική από διαφθορείς και διεφθαρμένους. Στο τέλος όμως η αλήθεια και το δίκαιο θα επικρατήσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-polemikh-tou-brwmikou-kathestwtos-enantion-mas-sunista-tekmhrio-politikhs#ixzz5SzjftwgE

Exit mobile version