Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Για να τελειώσει το παραμύθι μια και καλή, διότι αρκετά τράβηξε, το μόνο πατριωτικό εθνικό κόμμα που έχει την στήριξη του απλού Έλληνα πολίτη (και αυτό το βλέπετε στις εκλογικές αναμετρήσεις) είναι η Χρυσή Αυγή. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα, κομματάκια, κινηματάκια κλπ που θέλουν να αυτοδιαφημίζονται ως πατριωτικά και ό,τι άλλο το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Κύριοι… αν πιστεύετε ότι αγαπάτε πραγματικά την Ελλάδα και τον Έλληνα πολίτη δεν έχετε παρά να συνταχθείτε με το μεγάλο εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, εφόσον δεν το κάνετε δείχνει ξεκάθαρα ποιος είναι ο σκοπός της πολιτικής ύπαρξής σας. Δεν καταφέρνετε το παραμικρό με τα ψευτοπατριωτικά δεκανίκια σας. Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν χάνει ψηφοφόρους, αλλά αντιθέτως κερδίζει καθημερινά απλούς Έλληνες πολίτες που δεν τρώνε κουτόχορτο και ξέρουν καλά ότι η Χρυσή Αυγή ήταν και είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα και θα αγωνίζεται για την Ελλάδα.

Ιορδάνης

Γ. Σαχινίδης: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άξιοι συνεχιστές της ανθελληνικής μνημονιακής πολιτικής! ΒΙΝΤΕΟ

Θαυμάστε τι λένε στα τηλεοπτικά κανάλια τους και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς τους: “η παγκοσμιοποίηση είναι το εισιτήριο της ανάπτυξης”. Η πλειοψηφία του κόσμου όμως λέει ότι αυτό το εισιτήριο είναι εισιτήριο καταστροφής. Μας λένε πως “η νέα τάξη πραγμάτων έχει αναβαθμισμένο γεωπολιτικό ρόλο”. Τι “αναβάθμιση” μωρέ και κουραφέξαλα; Η μόνη αναβάθμιση είναι αυτή της λαμογιάς! “Η Ελλάδα είναι μικρή και αδύναμη”, όπως χαίρονται να λένε εξαιτίας τους. Μικρά και αδύναμα είναι τα κεφάλια τους! Σου βγάζουν τα μάτια και μετά σε κατηγορούν για τύφλωση κιόλας!

Γ.Γ.

Νέα θρασύτατη τουρκική πρόκληση: Προσπάθησαν να αιχμαλωτίσουν δύο Έλληνες ψαράδες στις Οινούσσες!

Γιορτάζουν στην Ν.Δ. τα 44 χρόνια τους, γιορτάζουν που για 44 ολόκληρα χρόνια συντέλεσαν στην προδοσία της Πατρίδας μας, στην οικονομική καταστροφή μας και στην καταδίκη ενός ολόκληρου Έθνους από ελεύθερο σε δουλικό των ξένων συμφερόντων. Η δική μας η γιορτή όμως έρχεται σύντομα και να είστε σίγουροι ότι θα στηθεί τρικούβερτο γλέντι, όχι μόνο γιατί θα πάρουν την εξουσία της χώρας χέρια καθαρά όπως αυτά της Χρυσής Αυγής, αλλά γιατί θα απαλλαγούμε από τον χειρότερο ζυγό που έχει δει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αυτό των κλεφτών και των προδοτών, αυτόν της λαμογιάς και του ατομικισμού. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Μαρίνα Τ.

44 χρόνια Νέα Δημοκρατία, 44 χρόνια προδοσίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-5-oktwbriou-2018#ixzz5T2b8Q9tR

Exit mobile version