Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Μας πολεμούν, γιατί δεν μπορούν να μας ελέγχουν!

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Μας πολεμούν, γιατί δεν μπορούν να μας ελέγχουν!

Ντροπή σας να συζητάτε με τον σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική σας γη είναι δική σας γη. Και να τον πείσεις, δεν τον πείθεις τον ληστή. Ή μόνος ή με σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήσει να σας πάρει κάθε γη. Οι πολιτισμοί που σας έμαθαν οι δασκαλοτσούσιδες, να προσκυνάτε μπρούμυτα, σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια…” ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές “δημοκρατικές” δυνάμεις προχωρούν χωρίς δισταγμό για εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία θα αποτελέσει μία πρωτοφανή εθνική ήττα για τον Ελληνισμό και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί ένας χαμένος πόλεμος, χωρίς να έχει υπάρξει ένα οποιοδήποτε αντάλλαγμα για την άτακτη αυτή υποχώρηση από τις εθνικές θέσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “Εμπρός” που κυκλοφορεί αύριο. Διαβάστε επίσης:

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ – Η Φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-empros-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou-n.-g27#ixzz5T5KwVRn6

Exit mobile version