Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητική ομολογία Βίτσα: Οι λαθρομεταναστευτικές ροές είναι τετραπλάσιες από το 2016 και υπερδιπλάσιες από το 2017!

Προκλητική ομολογία Βίτσα: Οι λαθρομεταναστευτικές ροές είναι τετραπλάσιες από το 2016 και υπερδιπλάσιες από το 2017!

Όχι μόνο απέφυγε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας από το βήμα της Βουλής σήμερα το πρωί να τοποθετηθεί για την απόφασή του να αποπέμψει τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ανδρέα Ηλιόπουλου, μετά τις δημόσιες καταγγελίες του δεύτερου για «εκτεταμένα φαινόμενα κακοδιαχείρισης κονδυλίων, αλλά φρόντισε να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα γι’ αυτόν και την κυβέρνησή του, καθώς παραδέχθηκε ότι οι ροές από τον Έβρο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

«Ενδεικτικά σας λέω ότι το 2016 πέρασαν 3.330 άνθρωποι, το 2017, 5.500 άνθρωποι και το 2018 έχουν ήδη περάσει περίπου 12.000 ως τώρα», είπε ο Βίτσας. Ομολόγησε, δηλαδή, ότι οι λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν διαβεί μόνο την περιοχή του Έβρου είναι σχεδόν 4πλάσιοι σε σχέση με πρόπερσι και υπερδιπλάσιοι σε σχέση με πέρσι.

Και να σκεφτεί κανείς ότι έχουμε άλλους τρεις μήνες για να ολοκληρωθεί το 2018. Και όμως, αυτή η ομολογία ανικανότητας για την ανυπαρξία ουσιαστικής φύλαξης των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων μας (καθώς η ίδια οικτρή κατάσταση επικρατεί και στο Αιγαίο) πέρασε ουσιαστικά στο αθόρυβο.

Η κυβέρνηση, εντελώς συνειδητά, συνεχίζει με πολύ μεγαλύτερη ένταση το έργο των προκατόχων της και έχει μετατρέψει τα σύνορα της Ελλάδας σε κέντρο (παράνομων) διερχομένων, κτίζοντας συνεχώς λιθάρια στο σχέδιο αποδόμησης του Ελληνικού Έθνους με την προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-omologia-bitsa-oti-oi-lathrometanasteutikes-roes-to-2018-einai-4#ixzz5T5LBNX61

Exit mobile version