Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» με τον Γεώργιο Ρεντετάκο μίλησε ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας αναφορικά με όλα τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Αρχικά, το δημοψήφισμα που πρόσφατα έλαβε χώρα στα Σκόπια καταδεικνύει την βλακώδη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Παράλληλα, η λαθρομετανάστευση έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις στην χώρα δημιουργώντας κοινωνικές εντάσεις, καθώς πρόκειται για ανθρώπους με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο όσον αφορά την θέση της γυναίκας, την συμπεριφορά στα παιδιά, αλλά και την συμπεριφορά απέναντι στα ζώα.

Πέρα από τα παραπάνω, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι σύμφωνα με τελευταίες έρευνες η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο γερασμένες χώρες του κόσμου, λόγω των ελαχίστων γεννήσεων αλλά και της φυγής των Ελλήνων στο εξωτερικό.

Κλείνοντας, ο Αλεξανδρος Γέροντας φρόντισε να καταγγείλει την επιλεκτική ευαισθησία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε φαινόμενα βίας, όπως συνέβη στην περίπτωση του τραυματισμού 19χρονης στο Αγρίνιο, αλλά και στην πρόσφατη αθώωση «γνωστών αγνώστων» για την καταστροφή και βανδαλισμό δημόσιας περιουσίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-alejandros-gerontas-sthn-ekpomph-ethnikistikh-fwnh-bint#ixzz5T9RwYC2V

Exit mobile version